Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 50cc 2t robogóval napi 40 km?

50cc 2t robogóval napi 40 km?

Figyelt kérdés

B jogsival vezetek egy 50-es Honda Diót. Max 60–at megy, de azt egész gyorsan eléri. Jó műszaki állapotban van a gép és en sem vagyok túl nehéz - 76 kg.

Heti 2-3 alkalommal szívesen berobognék munkába, de ezt nagyrészt a Vácin tudnám megtenni.

Reggeli forgalomban ideális, mert áll a város, de délután néha kerülnöm kell, mert a külső sávból is tolnának lefelé.

Mik a buktatók, extra költségek és műszaki problémák, amikkel számolnom kellene? Nem vagyok mag szaki, de egyszerűbb dolgokat meg szerelek a YouTube erejével. Köszi előre is!

tegnap 15:07
 1/1 anonim ***** válasza:
Ha hosszú távra tervezel, akkor nem szabad nyélgázzal hajtani a gépet..tudom, nagy türelem kell picit lassabban menni, mint amennyit menne a vas, de a lassabb menet jobban kíméli a motort...azontúl neked is jobb, nem zizeg annyira.
tegnap 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!