2t 50 köbcentis robogóval mit lehet kezdeni, ha tele szívta magát olajjal?
Figyelt kérdés
Már rég volt beindítva. Üzemanyag nélkül volt rugdosva, és tele szívta magát olajjal (külön olajzású).
Már az olajtartályt lekötöttem, de a motorban áll az olaj továbbra is. Nem akarom a motort megbontani. Valami ötlet, hogy kitisztuljon és beinduljon?
Leszedtem a gyertyát és a karbit is. Köpködi kifele, de ez nem lesz elég szerintem. Vagy ha sokáig rugdosom, akkor kiköpi a felesleget?
Már a kipufogóból is az olaj folyik.
jún. 4. 01:24
1/3 A kérdező kommentje:
Gondolom az olajpuma ment tönkre és átereszt rendesen.
jún. 4. 01:36
2/3 anonim válasza:
Nemhinném, hogy attól lett tele,mert te rugdostad,mivel az olajpumpa nagyon keveset adagol. Nekem átlatszó a csöve, és látom. Ott inkább a főtengelyszimering halt le.
3/3 anonim válasza:
Nemtudom milyen tipus, de altalaban fordulatszam es gazkarallas fuggvenyeben adagol a pumpa. Uzemanyagot kap?
Kompresszio van? Ha a fotengely szimmering jo, akkor fektisztitoval kitudod mosni a hengert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!