Miskolc-Debrecen útvonal teljesíthető egy 50 köbcentis robogóval?
Heti egyszer-kétszer kéne ezt a távot megtennem. Ugyan az út megtehető busszal/vonattal is, de hatalmas nagy szívás, mert még át is kell szállni. Oda költözni nem akarok, mert heti 1-2 nap miatt felesleges, ezen kívül gyűlölöm Debrecent(nem rég költöztem haza, félévet ott laktam, és muszáj is volt hazaköltöznöm).
Kérdésem: Teljesíthető heti 1-2-szer ez a táv egy ekkora robogóval? Ha azon az útvonalon közlekedem amelyen a busz, akkor tudtommal nincs sem autóút, sem autópálya(természetesen, ha tévedek akkor javítsatok ki).
Nyilván nem 10 évig csinálnám ezt, és nem minden körülmények között. Egy évet kéne kihúznom így. Nem kioktatást kérek! Nem nagyon értek igazából az ilyen dolgokhoz, szóval nézzétek el nekem!
cirka 120km? háááát.
én sokat robogóztam, a napi rekordom 350 km volt.
napi 10-akat mentem gond nélkül , de napi 250-et megcsinálni... hát nem tudom. Próbáld meg néhányszor és meglátod.
Az biztos, hogy ilyen hidegben semmiképpse csináld!! Meg fogsz dögleni!!
én még 25 fokban is vettem fel széldzsekit, mert amúgy megfáztam.
2,5 órát ülni az 1-2 fokos szélben instant megfázás! Nincs az a szélálló ruha amit 2-2,5 óra alatt ne fújna át a menetszél.
Ha valami nagyobb testü lenne, plusz szélvédő ami mögé el lehet bújni akkor talán.
A térdeid és a kezeid rottyra fognak menni.
Ha ilyen hidegben akarsz ennyit menni akkor szélvédő, szélesített lábvédő és markolatvédő idomokat kell felrakni, hogy ne érjen a szél. Ezzel az a gond, hogy sokszorosára nő a légellenállás. 2x kell tankolnod mire odaérsz.
Ha lerobbansz mit csinálsz? nem tudod hova rakni a mocit, ha otthagyod valahol kifigyelik és feldobják egy furgonra, aztán sanyi.
Én hobbiból robogóztam soka, kedvtelésből, nem időre mentem, ha akartam megálltam 1-2 órára fürdeni a Dunában vagy a Balcsiban, úgy ki lehet bírni sokat.
Van közvetlen busz.
Semmi értelme robogóval szenvedni.
ejj... 2,5 órát robizni a sötét éjszakában...
azzal a kis piláccsal nem látsz semmit....... ha történik valami meg sem találnak.
próbáld ki egyszer, aztán rá fogsz jönni, hogy mekkora szopás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!