Debrecenben hogyan jutok el legkönnyebben a Segner térről a Kassai úti egyetemig? (lent több)
Tudom, hogy van ez a menetrendes oldala a DKV-nak is, de nem igazán tudok rajta eligazodni (helyközi közlekedésben vagyok jártas :D Na meg a várost sem ismerem igazán).
Gondolom trolival kell mennem, de melyikkel?
A Segner téren tudnék felszállni, vagy Hatvan utca, esetleg Nyugati...
Köszönöm szépen előre is! :)
Kassai 26 alatt van az egyetem ott. Közgazdasági,informatikai kar azt hiszem.
Jól gondolod,trolival a legegyszerűbb,a Segner téren (onnan indulnak) pont a fehér dkv forgalomirányító épülettel szemben van a megálló,a 3, 3a ,5 , 5a jelzésű trolikra kell felszállni és a megállókat figyeld a kijelzőn,vagy a Laktanya utcán szállj le vagy utána a főnix csarnoknál,utóbbi jobb.
Busz is van 24 , 24y arra is fel tudsz szállni a Segner téren és az előbb említett két megállóban leszállni,ezek más más úton mennek a Segnes tér után de mire te le akarsz szállni mindegyik arra megy. De szerintem is a trolival jobban jársz. Én is trolival mennék,gyakrabban jár.
Remélem segítettem
A DKV Debreceni Közlekedési Zrt. honlapján van útvonaltervező:
Azzal, tetszés szerinti napon, tetszés szerinti időponttól listáztathatod a lehetőségeket.
Például, 2017. március 16-án 9:11-től:
(A célhoz nem kellett a látható hosszú címet beírni, csak Kassai út 26-ot írtam, a Campus címét, a többit kitöltötte.)
És, például, a 4. ajánlat részletezése:
(Átszállás esetén, ez hasznosabb, látványosabb lenne.)
Sziasztok! :)
Nagyon-nagyon szépen köszönöm mindkettőtöknek, sokat segítettetek! :)
Mostmár biztos eltalálok (reméljükkk :D)
Köszönöm mégegyszer!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!