50 köbcentis robogóval közlekedni budapesten, mennyire problémás?
Rengetegen mondták nekem, hogy 50köbcentis robogót ne vegyek, ha budepesten akarnám használni, mert nem elég fürge, és mindenki le dudál majd. No meg, hogy lassúsága miatt konkrétan balesetveszélyes, főleg itt, ahol senki nem tartja be a sebességkorlátozásokat.
105 kiló vagyok amúgy. S azt javasolták, hogy inkább rakjam le az A1 kategóriát, és azzal 125-ös motorokkal is mehetek. A baj csak az, hogy a 125 köbcentis motorok ára, általában több minde a duplája a 50-esekhez képest. No, meg plusz jogsi, az megint egy valag pénz.
Ti hogy tapasztaljátok? Igaz ez?
Szerintem elég fürge, csak vigyázz, hol mész vele. Fojtott robogók 40-45-nél le vannak fojtva, ezekből vagy vedd ki a fojtást, vagy vegyél olyat, ami nem fojtott, mert annyit tényleg nem elég. á
Én csak futólag használtam 50-es robeszt, de Simson S51-est nagyon sokáig kisebb koromban, habár nem Budapesten, de még a főűton sem volt túlságosan zavaró.
Aki tud vezetni, érzi a forgalmat, az észre sem veszi, hogy autók vannak körülötte...ugyanis felveszi a ritmust, senki nem dudálja le..
olyanokkal beszélj, akiknek nincs semmi bajuk ötvenes robival közlekedés közben.
a nagy titok: jó robogót kell venni..
valami roncstemető szökevény nem alkalmas még közértbe járni sem...
én szimóval jártam tíz évig, sosem volt baj..
csak az eső ne essen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!