Javítottál meg már valamit az autódon, mert nem bírtál várni a szerelőre?
Figyelt kérdés
ma 07:15
2/21 anonim válasza:
Igen, két éve nem ért rá. De azt mondta használhatom az aknáját. Alváz védelmet csináltam.
3/21 anonim válasza:
Sosem bírok várni magamra, úgyhogy mindig magamnak kell csinálni, de már megbeszéltem magammal, hogy legközelebb segítek magamnak. Még tegnap 23-án is dolgoztam magamnak, hihetetlen milyen jófej vagyok.
Ja amúgy skizofrén vagyok.
5/21 anonim válasza:
Igen, MINDENT én csinálok a lakatolástól a komplett motorfelújításig.
6/21 anonim válasza:
Megfigyeltem több szerelőnél is, hogy szeretik a régebbi volkswageneket. Akkor még minőséget gyártottak és a szerelők mindent megtudnak rajta maguknak csinálni. Legyen az szerelő vagy kasztnis. 4-es golf, b5 passat, sharan stb. De egyébként igazuk van és jól csinálják.
7/21 anonim válasza:
#6 Hát amilyen példákat hoztál, azokra a legkevésbé sem igaz, amiket leírtál és a legkevésbé sem szeretjük őket.
Amit leírtál, az max 1990-ig igaz.
8/21 A kérdező kommentje:
azért a kép az 1-es válasznál, mert a macska kategóriába tettem véletlenül...:D
ma 11:39
9/21 anonim válasza:
7-es! Én csak azt írtam, le amit eddig láttam/tapasztaltam. Nekünk is volt volskwagen(2-es golf), de akkor még gyerek voltam. Nekem viszont 2004-es nissanom van. Marha egyszerű merevhidas hátsó futóművel és szándékosan kevés elekronikával. A motor térben is mindenhez odaférsz. De én is azt mondom, hogy legtartósabb autók a 80-as/90-es években készültek és ezt a hozzá értők nagyon is jól tudják.
10/21 anonim válasza:
Azért még soha, mert nem bírtam várni, mindig azért szerelem otthon, hogy ne verjen át a szerelő. Sajnos sokszor átvert már. Csak a kisebb dolgokat csinálom otthon, amihez speckó szerszám kell, ahhoz szerelő. Ilyeneket csináltam otthon, hogy égőcserék, fűtőkonzol csere, fékfolyadék csere, olajcsere, napellenző javítás stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!