A motivációs levelemben véletlenül 2x is leírtam ugyanazt a szór helytelenül, de a word nem javította! Mi lesz, emiatt elutasíthatnak?
Munkahely függvénye... Ha a vállalat fókuszál a munkájának minőségére, akkor el fogja várni, hogy alkalmazottak is igényesek legyenek és ügyeljenek a munkájuk minőségére.
Ilyen helyeken ez számíthat.
Egy közepes munkahelynél elmehet.
Oh, egyetemről van szó. Viszont olyan szakra megyek, ahol nem a helyesírás van fókuszban. Mellesleg az egész szövegem szépen tagolt, jó a helyesírásom, csak azt az egy szót sajnos behúztam.
Ma reggel arra ébredtem, hogy kipattannak a szemeim és azon agyalok, hogy azt egybe vagy külön kell-e írni. Rákerestem, sajnos külön. Tehát én is éreztem, hogy rossz. Tegnap este nagyon fáradtan írtam meg. Tudom, nem mentegetőzni kell, de nagyon szégyellem miatta magamat.
Nálunk még kézzel kellett írni.
Attól függ, hová jelentkeztél, de ez még mindig nem az a szint, mint a "lessz" meg társai.
#4: ez, gondolom, pótfelvételire megy.
Tudod, van a főtevékenységhez közvetlenül nem csatolható fontos dolog is, amire nagy hangsúlyt fektetnek.
Ezt hívják szervezeti kultúrának; ami magában foglal egy értékrendet, benne prioritásokkal.
#6 Én olyan szinten vagyok, hogy ilyen leheletnyi hibát is alig vétek.
Igen, pótfelvételi, de nem azért, mert nem vettek fel. Hanem azért, mert későn érett meg bennem a jelentkezés gondolata.
#7 Te biztos soha a büdös életben nem vétettél egy nem túl nyilvánvaló helyesírási hibát sem! 🫣
Különben olyan szép, tagolt, ezt leszámítva helyesen megírt a szövegem, a tartalma is király, hogy ezen csak nem fog múlni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!