Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » A motivációs levelemben...

A motivációs levelemben véletlenül 2x is leírtam ugyanazt a szór helytelenül, de a word nem javította! Mi lesz, emiatt elutasíthatnak?

Figyelt kérdés
Külön kellett volna írnom 2 szót, de egybeírtam.
aug. 17. 12:41
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Akkor nem fognak felvenni, ennyi
aug. 17. 12:47
 2/15 A kérdező kommentje:
Komolyan ezen múlik?😂😂😂 nehány újságírónak az enyémnél 10x rosszabb a helyesírása.
aug. 17. 12:49
 3/15 A kérdező kommentje:
Most lehet belekötni abba, hogy “szór” írtam, de ezt idegesen elgépeltem. 😵‍💫🤗
aug. 17. 12:49
 4/15 anonim ***** válasza:
20%

Munkahely függvénye... Ha a vállalat fókuszál a munkájának minőségére, akkor el fogja várni, hogy alkalmazottak is igényesek legyenek és ügyeljenek a munkájuk minőségére.

Ilyen helyeken ez számíthat.

Egy közepes munkahelynél elmehet.

aug. 17. 12:51
 5/15 A kérdező kommentje:

Oh, egyetemről van szó. Viszont olyan szakra megyek, ahol nem a helyesírás van fókuszban. Mellesleg az egész szövegem szépen tagolt, jó a helyesírásom, csak azt az egy szót sajnos behúztam.

Ma reggel arra ébredtem, hogy kipattannak a szemeim és azon agyalok, hogy azt egybe vagy külön kell-e írni. Rákerestem, sajnos külön. Tehát én is éreztem, hogy rossz. Tegnap este nagyon fáradtan írtam meg. Tudom, nem mentegetőzni kell, de nagyon szégyellem miatta magamat.

aug. 17. 12:54
 6/15 anonim ***** válasza:
64%

Nálunk még kézzel kellett írni.

Attól függ, hová jelentkeztél, de ez még mindig nem az a szint, mint a "lessz" meg társai.

#4: ez, gondolom, pótfelvételire megy.

aug. 17. 12:57
 7/15 anonim ***** válasza:
0%

Tudod, van a főtevékenységhez közvetlenül nem csatolható fontos dolog is, amire nagy hangsúlyt fektetnek.

Ezt hívják szervezeti kultúrának; ami magában foglal egy értékrendet, benne prioritásokkal.

aug. 17. 12:57
 8/15 A kérdező kommentje:

#6 Én olyan szinten vagyok, hogy ilyen leheletnyi hibát is alig vétek.

Igen, pótfelvételi, de nem azért, mert nem vettek fel. Hanem azért, mert későn érett meg bennem a jelentkezés gondolata.

aug. 17. 12:59
 9/15 A kérdező kommentje:

#7 Te biztos soha a büdös életben nem vétettél egy nem túl nyilvánvaló helyesírási hibát sem! 🫣

Különben olyan szép, tagolt, ezt leszámítva helyesen megírt a szövegem, a tartalma is király, hogy ezen csak nem fog múlni.

aug. 17. 13:00
 10/15 A kérdező kommentje:
Ja, erre max 100 pontot lehet kapni. A minimum ponthatár már így is jóval az enyém alatt van. Ha csak 10 pontot kapnék a levélre, akkor is hatalmas eséllyel kerülnék be, mert egyik éven sem emelkedett még ötvenet sem.
aug. 17. 13:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!