Nem vettek fel az iskolába ahová jelentkeztem, ha anya fellebbez akkor azt elutasithatják? Már mint a fellebbezést?
Figyelt kérdés
2017. ápr. 27. 15:33
1/8 anonim válasza:
Természetesen. Miért ne utasíthatnák el? Sőt, nagyobb az esélye az elutasításnak mint annak hogy felvegyenek.
Gondolj bele, ha úgy menne hogy mindenkit felvesznek fellebbezéssel, nem lenen értelme központikat írni.
2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm, akkor összetört az álmom.:((
2017. ápr. 27. 15:41
3/8 anonim válasza:
Hát, figyelj, próbáljátok meg hátha, veszteni nem veszítetek. Főleg ha csak picivel maradtál le. Tudok olyanról, aki fellebbezéssel bekerült, igaz ő volt az első a rangsorban akit nem vettek fel. Te mennyivel maradtál le? Milyenek az eredményeid? Vannak versenyeredményeid? Hogy sikerült a szóbelid? Hány pontod lett? Ezek mind sokat számítanak.
Melyik suli egyébként?
4/8 A kérdező kommentje:
24 pontot értem el, tudom ez nem olyan sok de mindig is szakács szerettem volna lenni,még akkor is ha csak 16 éves lány vagyok.:((
2017. ápr. 27. 15:48
5/8 anonim válasza:
Figyelj, nem egy népszerű, erős gimi, akár még fel is vehetnek. Ne add fel. Ha meg nem, legfeljebb megpróbálsz átmenni félévkor.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm aranyosak vagytok, anya is megpróbál fellebbezni hátha úgy sikerül. Ja szentpáli suli.
2017. ápr. 27. 15:53
7/8 anonim válasza:
Ha nem elit suliról van szó olyat is lehet, hogy amikor elkezdődik a tanév átiratkozol. Mikor 9.-es voltam olyan osztályba kerültem ahova 32 embert vettek fel, viszont nem kellett egy hónap és valaki átiratkozott hozzánk majd nem sokkal később valaki elment, a félév végére 36 fős lett az osztály úgy hogy 3-an el is mentek akiket eredetileg oda vettek fel. Erős középiskoláknál ahol nagyon nagy a túljelentkezés ilyet nem lehet, de az átlagos középiskolába átvesznek. Ha nem jön össze a fellebbezés próbálj meg simán átiratkozni szeptemberben és úgy nem leszel lemaradásban se.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen.
2017. ápr. 27. 20:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!