Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Nem vettek fel az iskolába...

Nem vettek fel az iskolába ahová jelentkeztem, ha anya fellebbez akkor azt elutasithatják? Már mint a fellebbezést?

Figyelt kérdés
2017. ápr. 27. 15:33
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Természetesen. Miért ne utasíthatnák el? Sőt, nagyobb az esélye az elutasításnak mint annak hogy felvegyenek.

Gondolj bele, ha úgy menne hogy mindenkit felvesznek fellebbezéssel, nem lenen értelme központikat írni.

2017. ápr. 27. 15:38
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm, akkor összetört az álmom.:((
2017. ápr. 27. 15:41
 3/8 anonim ***** válasza:
52%

Hát, figyelj, próbáljátok meg hátha, veszteni nem veszítetek. Főleg ha csak picivel maradtál le. Tudok olyanról, aki fellebbezéssel bekerült, igaz ő volt az első a rangsorban akit nem vettek fel. Te mennyivel maradtál le? Milyenek az eredményeid? Vannak versenyeredményeid? Hogy sikerült a szóbelid? Hány pontod lett? Ezek mind sokat számítanak.

Melyik suli egyébként?

2017. ápr. 27. 15:43
 4/8 A kérdező kommentje:
24 pontot értem el, tudom ez nem olyan sok de mindig is szakács szerettem volna lenni,még akkor is ha csak 16 éves lány vagyok.:((
2017. ápr. 27. 15:48
 5/8 anonim ***** válasza:
Figyelj, nem egy népszerű, erős gimi, akár még fel is vehetnek. Ne add fel. Ha meg nem, legfeljebb megpróbálsz átmenni félévkor.
2017. ápr. 27. 15:49
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm aranyosak vagytok, anya is megpróbál fellebbezni hátha úgy sikerül. Ja szentpáli suli.
2017. ápr. 27. 15:53
 7/8 anonim ***** válasza:
Ha nem elit suliról van szó olyat is lehet, hogy amikor elkezdődik a tanév átiratkozol. Mikor 9.-es voltam olyan osztályba kerültem ahova 32 embert vettek fel, viszont nem kellett egy hónap és valaki átiratkozott hozzánk majd nem sokkal később valaki elment, a félév végére 36 fős lett az osztály úgy hogy 3-an el is mentek akiket eredetileg oda vettek fel. Erős középiskoláknál ahol nagyon nagy a túljelentkezés ilyet nem lehet, de az átlagos középiskolába átvesznek. Ha nem jön össze a fellebbezés próbálj meg simán átiratkozni szeptemberben és úgy nem leszel lemaradásban se.
2017. ápr. 27. 19:30
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen.
2017. ápr. 27. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!