Elutasíthatnak így a tanfolyamtól?
Figyelt kérdés
2 évig jártam egy szakiskolába de bezárták.Így csak a 10-osztályt tudtam elvégezni.Jelentkezni akarok egy tanfolyamra ami 2 éves szociális gondozó és ápoló szakképesítést ad.Heti 2-szer lenne tanítás.Elmélet egy suliban.Másnap meg gyakorlat a megyei kórházban.
Ha én az elején bejelentem hogy 15 hetes terhes vagyok akkor mondhatják hogy nem tanulhatok náluk? Vagy van erre valami mód hogy terhesen tanulhassak szoc.gond.és ápolónak?
20/L
2015. febr. 15. 15:33
1/4 anonim válasza:
Nyilvánvalóan elkezdheted a tanfolyamot, kérdés, hogy be tudsz-e járni, különösen a gyakorlatokra. A gyakorlati óraszámot teljesíteni kell, elméletből meg vizsgázni kell.
2/4 A kérdező kommentje:
Olyat nem lehet hogyha pl.márciusban szülök akkor mondjunk márciusban nem járok be gyakszira és bepótolom nyáron?
2015. febr. 15. 16:37
3/4 anonim válasza:
Mikor kezdődik a tanfolyam? Most akkor ez csak feltételezés vagy tényleg most vagy 15 hetes terhes? Mert akkor nyáron fogsz szülni, akkor úgysincs suli. De meg tudod oldani a gyerekfelügyeletet a tanfolyami napokon?
4/4 A kérdező kommentje:
Még csak terv.Márciusi babát szeretnénk.Én is márciusi vagyok. :)
2015. febr. 15. 21:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!