Így elutasíthatnak az egyetemi beiratkozástól?
Na várj!
Amikor elutasítottak, akkor miért? Mert ha azért, mert kamuztál, és lebuktál, akkor ne is jelentkezz.
Ha csak simán elutasítottak, akkor jelentkezhetsz.
A hátrányos helyzet 2019. augusztus 01 - 2020. július 31.- ig szól a papírom szerint. Csak abbahagytam a tanulmányaimat és gondolom ez megszűnt, mármint maga a hátrányos helyzetre való jogosultság, ez volt az elutasítás indoka is, amit a felvi írt nekem.
De igazából, ami zavar az az, hogy ha elutasították, akkor miért adták meg a 40 pontot érte, mindenhol azt olvasom, hogy azt nem kellett volna megadniuk.
Nem fog feltűnni senkinek. Ha nem szólsz róla, nem fog kiderülni.
Bennem azért felvetődik a kérdés, hogy miért iratkoztál ki idő előtt... Attól, hogy nem jársz be, a státuszod megvan, így -többek között- a TB-t is fizetik utánad.
Egyébként meg te arról nem tehetsz, hogy valamit elcsesztek a Felvinél; te beadtad, ők elutasították, de a pontot megadták. Nem azért történt, mert TE rosszhiszeműen jártál volna el.
Tényleg hívd fel az egyetem tanulmányi osztályát.
Egyébként fura nekem a helyzet, mert amikor beadtad még a jelentkezés alatt, meg a pontok kihirdetésekor is érvényes volt a papír. Oké, szeptembertől nem az, de hátrányos helyzettel jelentkeztél egyetemre és így szerintem el kellene fogadniuk a többletpontot is, max majd a szociális ösztöndíjba nem számít bele.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!