Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » A tesitanárok mit tanulnak?

A tesitanárok mit tanulnak?

Figyelt kérdés
Megnéztem a tantervet, és a bioszos tárgyakon kívül különböző sportágak vannak benne (pl.: kézilabda, úszás). Ennek az elméletét tanulják, vagy úsznak, kézilabdáznak stb...? Ha sportolnak, akkor ki kell hogy legyen az egyetemi oktatójuk? Valaki mondjuk úszásból doktorált? És hogyan néz ki a képzés levelező tagozaton?

ma 11:36
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Anatómiát, biológiát tanulnak főleg, illetve igen, tanulnak sportelméletet is, tehát különböző játékok történetét, szabályait, stb. Ezek mellett nyilván gyakorlat is van.

Kezdetben tesitanár akartam lenni, és akkor alaposabban utánanéztem a dolgoknak, és ennyire jutottam.

ma 11:38
 2/4 anonim ***** válasza:
69%
Edzésterv készítés, azok lefolytatása, esetleg pedagógia
ma 11:51
 3/4 A kérdező kommentje:

Maga a tanterv megvan,

[link]

De nem tudom, hogy mondjuk egy gimnasztika, vagy aerobic órán sportolnak, vagy elméletet tanulnak. Mert ugye elég fura lenne, ha nem sportolnának, de ha sportolnak, kérdés, hogy azt ki tanítja (pl.: egy egyetemi oktató aerobic-kal foglalkozik?), és hogy levelező tagozaton ez hogy nézhet ki?

ma 11:57
 4/4 anonim ***** válasza:

Ha sportolnak az gyakorlat. Mindenből van elmélet, és gyakorlat. Levelezőn is van gyakorlat is, csak ott nem annyi, mint nappalin.

,,Ki tartja?" Egy edző tartja, aki általában a hétköznapokban is edző, csak hétköznap lehet gimiseknek, és gyerekeknek tart edzést. Létezik diplomás edző is, tehát valószínűleg az zavarja le az ilyen jellegű órákat.

ma 12:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!