Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Normális, hogy majdnem 2 hét...

Normális, hogy majdnem 2 hét alatt sem javítottak ki kb 15-20 zárthelyi dolgozatot?

Figyelt kérdés

Október 29-én, kedden írtunk zárthelyi dolgozatot egy tárgyból.

Múlthéten szerdán délelőtt ráírtam a tanárra az eredményekkel kapcsolatban, azt mondta, hogy még javítás alatt vannak, türelmet kérnek.

Személy szerint ezt az időt túlzásnak tartom, főleg úgy, hogy most már jön a vizsgaidőszak, elővizsgák, és az ember szeretné megtervezni, hogy mi hogy legyen.

Kihez lehet ilyenkor fordulni?

tegnapelőtt 16:15
 1/6 anonim ***** válasza:
22%
Forduljatok a Tanulmányi Osztályhoz, ez tényleg nem normális.
tegnapelőtt 16:57
 2/6 anonim ***** válasza:
89%
Még mindig jobb, mint amikor vizsga után másfél órával bent van 200 hallgatónak az elégtelen:D
tegnapelőtt 16:59
 3/6 A kérdező kommentje:
Jó, ez is igaz, tényleg sokkal jobb. :D Csak azért na, kicsit idegesít.
tegnapelőtt 17:33
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

TVSZ-be benne van, hogy mennyi ideje van a javításra, de én nem vágnám magam alatt a fát :D

Amúgy TO-hoz nem mennék, hanem a tanszékvezető/referens/titkárához először

tegnap 08:30
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Ahová alapképzésre jártam ott sajnos teljesen bevett szokás volt,hogy hetekig ültek 1-1 vizsgán.Nem igazán tudsz mit tenni.Oktatót sürgetni meg nem szerencsés.
tegnap 10:28
 6/6 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm a válaszokat. Sajnos értem, miért nem szerencsés sürgetni. :/ Hát ez van, majd kiderül, remélem a vizsgaidőszakig meglesz. Talán...
tegnap 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!