Jogi alaptan és társadalomelmélet zh??
Sziasztok,
ELTE- jogász szakon vagyok elsőéves levelezős. Jövő héten van ebből a két tárgyból megajánlott jegyes zh.. (A társadalomelmélet feleletválasztós egyébként) és abszolút semmit nem tudok rájuk, mert eddig római jogra koncentráltam.
Szerintetek kb 5 nap alatt fel tudok készülni belőlük úgy, hogy sikerüljön?
Van egy dokumentumom ami elvileg elég a vizsgára, de félek, hogy mégsem…. a panopto-s videókat ennyi idő alatt van értelme ledarálni?? vagy a doksit tanuljam meg és lesz ami lesz?
Kérdező ha beígérnek tesztes feladatot sose kezdj el jegyzetelni/keményen tanulni
Csak olvasgasd az anyagot sokszor, vizsgán majd felismered, hogy melyiket karikázd be.
Legalábbis nekem ez jött be a tesztes feladatoknál
4# igazából nem tudsz mit tenni, de mivel 2 tárgyra kell készülnie szerintem ezzel jobban jár
5# én a helyedben a másikra feküdnék rá jobban szóval valahogy 1.5-2 napig olvasgatnám a tesztest, többin pedig a másikat (vagy ha a tárgy ráépül valamire akkor csak azt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!