Opel H astra megéri meg venni?
Figyelt kérdés
dec. 22. 21:12
1/13 A kérdező kommentje:
1.6 benzines 2005.
dec. 22. 21:12
2/13 anonim válasza:
Sok a rizikó, amit én nem vállalnék. Vez.mod kerekek, trafók, olajhűtőnél, olajpumpa tömítésnél bekeveri a vizet a fagyállóval. Nekem ez japán kocsi után agyrém.
3/13 anonim válasza:
Olyan közepesen rizikómentes. A kora szívóbenzines kompakt autók közül nem a legjobb a híre, de népautó, megfelelő alkatrész ellátással és minden szaki hozzá tud nyúlni.
4/13 anonim válasza:
F Astra után minden Astra fos. Eszik az olajat kivétel nélkül.
5/13 anonim válasza:
Ha Isuzu motoros akkor nem lesz vele gond
6/13 anonim válasza:
Nem.... Volt céges autók ilyenek voltak.
Mindig volt valami bajuk és sokat is zabál.
8/13 anonim válasza:
XER motor kod (1.6 bol a 116 loeros) viszonylag problema mentes. Oaljhuto gond valoban aggaszto de olcson lehet cserelni. Ami kellemetlen a termosztat hazat amit kb 1.5 - 2 evente cserelni kell. Par eve meg lehetett igazan megkimelt darabokat talalni, en 150K km-el vettem 250K km van most benne kb 16 000km-et megyek vele egy evben es kb 400K-t kozott koltok ra evente. Ebben benne vannak a kopo alkatreszek, olajcserek is. Szoval viszonylag problema mentes.
9/13 anonim válasza:
Ne haragudj,de ennyi adatból mit tudni,semmit.
Lehet egy gondos tulajtól egy 50 ezer km-es,mindig időben szervízelt első tulajos,garázsban tartott,de lehet egy tíz gazdás lerúgott,20X karambolos,sok százerer km-es olajzabáló trágyadomd is,ami 10 méter után szétesik.Még árat sem írsz,hogy mennyiért szeretnél ilyet venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!