Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Opel Astra G 2004 vizsga 2024...

Opel Astra G 2004 vizsga 2024 december, vizsgára felkészítés 320ezer, egyben van nagyon az autó, de Opel szervíz ezt a horribilis árat mondott..126 ezer km van benne..karosszéria totál egyben, a munkadíj sok kb.160e..mindenféle fis-fos csere..megéri?

Figyelt kérdés

okt. 31. 16:32
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudjuk mit cserélnének ki.

Lehet másik szervizben olcsóbb lenne.

okt. 31. 16:34
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
A márkaszervíz arany árban dolgozik, meg nem kizárt, hogy le is akarnak húzni. Én inkább magam intézem a vizsgát, és első körben "próba műszakira" viszem, ha rendben van akkor meg is adják újabb 2 évre, ha nem, akkor kapsz listát. Ezen felül meg ha nem értesz az autóhoz, akkor átnézetheted, és ami szükséges, de nem bukó tényező műszakin azt cserélterheted.
okt. 31. 16:55
 3/8 anonim ***** válasza:

Ahogy a #2, úgy lenne érdemes.

320-as ajánlat= 160 munkadíj +alkatrész 2-3x áron kiszámlázva. Tehát 60-80 körül van a tényleges anyagköltség + munkadíj. 100 körül megoldható, ha egyáltalán mindent cserélni kell...

okt. 31. 17:23
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Miért vinnél egy 20+ éves kotlát márkaszervizbe...?
okt. 31. 17:33
 5/8 anonim ***** válasza:

Nem tudom miért privátban írta:

Termosztát csere, hátsó kipufogó középső csere a legnagyobb tételek a többi csak munkaóra szorzó, szerintem...olajcserét csináltam, meg kézifékbovdent húztak, na ez volt 58 ezer a mai nap

okt. 31. 17:34
 6/8 anonim ***** válasza:
0%
Ez drága...?
okt. 31. 17:45
 7/8 anonim ***** válasza:
Csináld meg magadnak, akkor anyagárban megvan 😃
okt. 31. 18:33
 8/8 Mad Max2 ***** válasza:

Keress másik zservízt...

Átakarnak baszni

320 ezerért már adnak g astrát 2 év müszakival:D

okt. 31. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!