Elnézést kértek a kocsitoktól ha valami hibát követtek el?
Ha belemegyek egy gödörbe, akkor megsimogatva a kormányt elnézést kérek.Vagy ha elcseszem a váltást és nem nyomom be időbe a kuplungot.
Vagy van egy olyan lámpás kereszteződés, ahol rendszerint járok és ha elakarom érni a következő lámpánál a zöldet akkor oda kell lépni.Olyankor a pirosnál állva felkészítem a kocsit hogy most egy kicsit keményebben megleszel hajtva.
Na, ne vicceljétek el! A kérdés komoly!
Az autónak is van lelke.És én hiszem ha jól bánsz vele meghálálja és gond nélkül elvisz A-ból B-be!
Az éves szervizre is napokig készítem lelkileg, hogy most egy picit kiadlak a kezemből, de hidd el utána sokkal jobb lesz!
Az soha nem fog bekövetkezni.2 és fél éves autó.Viszont eladni eladhatom.De az se most lesz.Az még nagyon hosszú idő...azalatt simán megromolhat a kapcsolat köztünk!
"Olyankor a pirosnál állva felkészítem a kocsit hogy most egy kicsit keményebben megleszel hajtva."
Ha már be van melegedve a motor, akkor lehet hajtani. Megnézem én, hidegindításkor hogy készíted fel...
"Viszont eladni eladhatom."
Eladod egy leketlen idegennek. Mint egy rabszolgát. És ráadásul ráfogod, hogy ő az oka, az ő hibájából romlott meg a kapcsolat.
Szép kis alak vagy. :-(
Mivel jól bánok vele, így hidegindításkor is örömmel fogad és nem akadékoskodik.És meghálálom neki,mert olyankor úgy megyek mintha tojás lenne a gázpedál alatt!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!