Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha hengeresfejes lett a 20...

Ha hengeresfejes lett a 20 éves kocsim és nem éri meg megcsinálni kinek lehet eladni roncsautokent? Érdemes magán embernek vagy inkább bontokat keresni?

Figyelt kérdés

Opel Meriva A 2005 azt mondták életveszélyes ne járják vele pedig ilyen 10 km körüli útra nem kell vizhutes télen szerintem de mindegy.

Alsó hangon 600 e mondtak javításra és amúgy a gumi is kopott és hajtás láncot is cserélni kéne nem éri meg.

Úgy vagyok hogy eladom bontoba pedig még 1 évig van rajta műszaki vagy autó kereskedések is megveszik?

Biztosítást is le kéne mondani gondolom meg kivonatni a forgalomból az se tudom hogy működik lehet agyalni mindenen .

dec. 18. 11:25
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Igen sokáig nem mutat semmit aztán egyszer csak felmegy 70 80 de most ugye nálam 100 körül aztán mer rendesen de úgyis a vége számít nem?
dec. 18. 19:55
 12/18 anonim ***** válasza:
Bro nekem full motorfelújítás+vezérlés csere+hengerfej felújítás megvolt 490-ből. 26 éves autó. Csináltasd meg ha egyben van a kocsi amugy
dec. 18. 23:18
 13/18 anonim ***** válasza:
Nem éri meg , mire megjavítják mész vele kijön más hiba . 20 éves vas , tedd fel a marketplace re online látod melyik ürge nyomul pofátlanul , aki nem szimpi letiltod . Mobilszámot lakcímet ne adj meg , füstösekkel trógerekkel ne üzletelj. 380 ezer abból adsz némi engedményt és lesz pénzed .
dec. 20. 13:23
 14/18 anonim ***** válasza:
6 " Golfom 7 évesen lett hengerfej csapágyas , a hűtőfolyadék elmarta a kiengyenlítő csonkját , a gumicső alatt kipermetezte a vizet , fogyott . 2 ezer fordulatnál kerregés , haverokkal megoldottuk mákra csak a síkcsapágyakat kellett cserélni .
dec. 20. 13:26
 15/18 A kérdező kommentje:
Az a baj én elege műszaki analfabéta vagyok és nagyon ismerős sincs aki értene hozzá szóval így esélytelen egy ekkora javításba belevágni.legalabbis normális áron.
dec. 20. 14:27
 16/18 anonim ***** válasza:
Kérdezőnek: Nyugi, az előtted ma 13:26 -kor válaszolótól semmiképpen nem lehetsz nagyobb analfabéta, mégis megoldotta a haverokkal a "hengerfej síkcsapágyainak a kicserélését!!!!!😀
dec. 20. 15:22
 17/18 A kérdező kommentje:

Hát igen van ez így 😀.

Az a vicces Meloban 18 hengeres V 6000 kw villamos teljesítményű gazmotort kezelek/felugyelek kb hajó motor méret de szereleshez semmit se kinyitok nem kell egyszerűen,

Ez a szép hogy manapság nem kell érteni hozzá csak ugyebár saját kocsihoz nincs 24 órás szerviz lehetőség.

Lenne olcsón simán lizingelnem biztitt és a szervizt karbantartast oldják meg még rá fizetnek is csak nyilván nem 100 e pluszt

dec. 20. 15:41
 18/18 A kérdező kommentje:

Megvették 50 e volt egy autó kereskedő ismerősünk aztán O talált egy autó szerelőt aki megvette .

Az a baj villamosan is szar lett időközben nem is tudják mi a gond így 100 se ért .

Ha rendbe hozzák elvileg 750e ért el lehet majd adni a kereskedő ismerősünk szerint.

jan. 14. 13:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!