Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Elromlott a egy ismerosom...

Elromlott a egy ismerosom motorja es ram bizta h javittassam meg: Debrecenben keresek egy olyan 20 eves fiut aki motorokat javit (nem hiszem h nagyobb cegnel), estefele szokta elkezdeni a munkat, tud barki valami elerhetoseget hozza?

Figyelt kérdés
Az ismerosomtol hallottam rola, hogy jo lehet de meg nem volt nala. barki barmi elerhetoseget ha tud hozza irja le kerem! Azt is hallottam rola h boxol ha ez segit barkinek barmit!

nov. 14. 12:26
 1/5 anonim ***** válasza:
50%
Tehát egy FEKETE szerelőt keresel nyilvános fórumon? Az úgy jó ötlet...
nov. 14. 12:36
 2/5 anonim ***** válasza:
49%
Ne az ismerősödre hivatkozzál drágaságom! Ír le hogy keresel egy 20 éves pasit akibe belezúgtál mert találkoztatok 1-2 alkalommal csak nem tudod hol lakik. Ha szerencséd van elolvassa és jelentkezik. Vagy nem.🤣
nov. 14. 12:38
 3/5 A kérdező kommentje:
Azt mondtam h nem nagyobb cegnel dolgozik nem azt h feketen🙃
nov. 14. 12:43
 4/5 anonim ***** válasza:
43%
#3 Ha este kezd el dolgozni, akkor az fekete.
nov. 14. 13:26
 5/5 Szolovjov ***** válasza:
0%
Csak feketén szabad szereltetni. Harmad árból megvan a javítás és sokszor a tudás is veri a szakműhelyekét.
nov. 17. 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!