Miért akar nagyobb kategóriájú használtautóba ülni a magyar?
Újonnan még egy swift-et se engedhetnének meg( pláne nem a mai 5-6 milliósat), de használtból 2-3misi alatt VW középkategória ( paszuj, golf), ódi, béjemvé, mercedes.
Akkor már legyen ótómata is, egyen keveset, menjen jól, amikor meg költeni is kell rá megy a seggreülés, gyorsan fel a hahura "nagyobbra váltás miatt" szöveggel.
Ti hány ilyen emberkét ismertek környezetetekben?
Tudok ilyet boven. Legviccessebb, hogy olyan embereknek vannak igenyei, akik az alberletet alig birja kinyogni, vagy valami kulimunkat vegez.
Ecseteli, hogy neki fontos es KELL a kenyelem, az automata dizel, kozben a segge kilog a gatyabol.
Csak a rend kedvééert...Albáni igencsak nehézsorsú ország(volt)...aztán jött a szabadság...és láss csodát. Aki tehette, csakis mercit vett..szó szerint kifosztották a németeket..
...ugyanis ők is emberből vannak, nekik is egy életük van..ez alatt a picinyke idő alatt szeretnének jól élni...mint mi(is)
Passat meg a Golf szerintem teljesen rendben van. Én is inkább vennék egy idősebb Golfot, Passatot mint egy uj Swiftet. A swift kicsi, a golf egy fokkal nagyobb legalább, a passat meg már egész jó.
A prémium autó külön téma. Az emberek azért veszik mert igy gazdagabbnak tűnnek mások szemében és egyfajta státusz szimbólum még 20 évesen is.
Ismerek olyanokat amik audi A6-al jarnak, közben meg szülőkkel laknak 30 évesen is.
Nekem egy Corollám van, viszont saját házban élek
Mert státuszszimbólum, ahogy a telefon is. Napvégén nem az lesz a kérdés, hogy mennyiért vette, hanem az, hogy mi vezet, milyen telója van és akkor elmondhatja, hogy milyen menő kocsija van, ami újonnan 10-20 millió, meg telója, ami újonnan 500 ezer.
Lakással nem fogsz tudni menőzni, mert nem viszed magaddal, de ha osztálytalálkozón vagy valami nyilvános helyen villantasz ilyet, akkor ők azt szeretnék, ha a lányok benedvesednének.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!