Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért akar nagyobb kategóriájú...

Miért akar nagyobb kategóriájú használtautóba ülni a magyar?

Figyelt kérdés

Újonnan még egy swift-et se engedhetnének meg( pláne nem a mai 5-6 milliósat), de használtból 2-3misi alatt VW középkategória ( paszuj, golf), ódi, béjemvé, mercedes.

Akkor már legyen ótómata is, egyen keveset, menjen jól, amikor meg költeni is kell rá megy a seggreülés, gyorsan fel a hahura "nagyobbra váltás miatt" szöveggel.

Ti hány ilyen emberkét ismertek környezetetekben?

okt. 23. 14:34
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
69%

Tudok ilyet boven. Legviccessebb, hogy olyan embereknek vannak igenyei, akik az alberletet alig birja kinyogni, vagy valami kulimunkat vegez.

Ecseteli, hogy neki fontos es KELL a kenyelem, az automata dizel, kozben a segge kilog a gatyabol.

okt. 23. 14:42
 2/11 A kérdező kommentje:
Egyik barátom.. örökölt egy egész jó összeget, kb egy lakás 2/3-ának összegét, albiban lakott... szerinted lett saját lakása?:)) Még mindig albiban lakik, de kellet az ódi á6 véhat
okt. 23. 14:44
 3/11 anonim ***** válasza:
62%
Ne mossuk össze a 2 dolgot. Az, hogy valaki többet költ rá, mint tehetné, az tényleg gáz. Annak viszont teljesen igaza van, aki fapados, nevetségesen drága 6-7-8 milliókért árult új kiskocsik helyett fele ennyiért vesz egy nagyobb és jobb, használt 5-10 éves kocsit. És nem, nem fog 5 év alatt - amíg az újra lejárna a garancia - évente 700 ezret javításra költeni, ez hülyeség.
okt. 23. 16:27
 4/11 anonim ***** válasza:

Csak a rend kedvééert...Albáni igencsak nehézsorsú ország(volt)...aztán jött a szabadság...és láss csodát. Aki tehette, csakis mercit vett..szó szerint kifosztották a németeket..

...ugyanis ők is emberből vannak, nekik is egy életük van..ez alatt a picinyke idő alatt szeretnének jól élni...mint mi(is)

okt. 23. 18:44
 5/11 anonim ***** válasza:
32%
Én, nekem kellett a 19 eves Focus mert hát kényelem, mégsem Suzuki.. erre csak szívok vele, megérdemeltem.
okt. 23. 21:46
 6/11 anonim ***** válasza:
33%
Mert fáj neki a csóróság. El sem tudom mondani hány olyan kommentet, kérdést olvasok itt, amiből csak úgy süt, hogy mennyire fáj egyeseknek a csóróság, Bármit képesek beképzelni, behazudni, erőn felül vállalni hogy többnek látszanak, mint ami. iPhone hitelre, ex-prémium autó 25 évesen, hamis designer ruhák, kiegészítők, kamu nyaralós képek, vagy csak a fröcsögés bármi olyanra, amit végképp nem engedhetnek meg maguknak és ők igazából nem megvenni nem tudják, hanem kifejezetten nem is akarják, lásd az elektromos autók körüli hiszti.
okt. 23. 21:52
 7/11 anonim ***** válasza:
52%

Passat meg a Golf szerintem teljesen rendben van. Én is inkább vennék egy idősebb Golfot, Passatot mint egy uj Swiftet. A swift kicsi, a golf egy fokkal nagyobb legalább, a passat meg már egész jó.

A prémium autó külön téma. Az emberek azért veszik mert igy gazdagabbnak tűnnek mások szemében és egyfajta státusz szimbólum még 20 évesen is.

Ismerek olyanokat amik audi A6-al jarnak, közben meg szülőkkel laknak 30 évesen is.

Nekem egy Corollám van, viszont saját házban élek

okt. 24. 02:48
 8/11 anonim ***** válasza:

Mert státuszszimbólum, ahogy a telefon is. Napvégén nem az lesz a kérdés, hogy mennyiért vette, hanem az, hogy mi vezet, milyen telója van és akkor elmondhatja, hogy milyen menő kocsija van, ami újonnan 10-20 millió, meg telója, ami újonnan 500 ezer.

Lakással nem fogsz tudni menőzni, mert nem viszed magaddal, de ha osztálytalálkozón vagy valami nyilvános helyen villantasz ilyet, akkor ők azt szeretnék, ha a lányok benedvesednének.

okt. 24. 03:01
 9/11 anonim ***** válasza:
#3 én sem vennék már új autót az elszállt markaszervizdijak miatt, viszont azt nem tudom, hogy mekkora összeg lehet reális 5 év alatt pl. egy 6-8 éves 150-200000 km körül futott automata dizel golf szervizelésére évi 15000km esetén. 15Ft/km vagy inkább 20 vagy több?
okt. 24. 10:53
 10/11 A kérdező kommentje:
9, szerintem pont itt fognak előjönni a nagyobb ráfordítást igénylő kopó alkatrészek cseréi... nem véletlen adják ezeket el. A dízel autó az első tuljanak éri meg. Ezek már nem az 1.9 Tdi és társaik.
okt. 27. 14:50
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!