Miért van állandóan sok autó az utakon, legyen délelőtt, délután vagy este. Ezek az emberek nem dolgoznak? Régen műszakkezdések után, de főleg délelőtt, jóval ritkább volt a forgalom, most meg állandó a csúcsforgalom, ez másnak is feltűnt?
"Milyen buta hozzáállás ez a "te is ott vagy... blabla"."
Csak annyira buta mint az, hogy "Az emberek nem dolgoznak... blablabla"
"te nem dolgozol, hogy 9 órakor gyakorizol? Na látod.@"
Pl. én is gyakorizok most, munkából. Most tartok ebédszünetet, és emésztés közben megnézem itt az okosságaitokat, de napközben is megtehetném, amíg tesztek futnak. Nem hátrány, ha az ember nem szalag mellett dolgozik.
Öreg vagyok már. Amikor kicsi voltam, szombatok is rendes munkanapok voltak, és szilveszterkor is dolgoztunk. A munkaidő kezdete és vége szinte mindenhol ugyanakkor volt. Mégis egész nap élénk forgalom volt a városokban (persze a maihoz képest laza vasárnap délután).
Jelenleg kereskedelemben dolgozom (mint sokan mások), így reggel és este utazom. De 30 éven át jártam két műszakban, délután 3-kor végeztem, vagy délután 2-kor kezdtem. Előtte/utána tudtam vásárolni, szórakozni, sportolni stb.
Ma arányaiban sokkal kevesebb munkahely van, de egyebekben nincs változás. A buszok, villamosok is tele vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!