Robogóval mennyire veszélyes városon belül csúcsforgalomban napi kb 10km-t vezetni?
Én ennél többet jártam és külterületen is mentem jócskán. Elkövettem azt a hibát, hogy óvatosságból mindig az úttest legszélső pontján mentem, hogy könnyen megelőzzenek, ne üssenek el stb. Persze így a tömést kiráztam a fogamból meg kényelmetlen is.
Az autósok, még ha nagyobb sebességgel is halad a robogós, mindig ösztönösen le akarják előzni. Ha én viszonylag tartom a tempót, akkor mindig a sáv közepén megyek. Így legalább nem akarnak úgy megelőzni, hogy 1 mm-re mennek el mellettem.
"Elkövettem azt a hibát, hogy óvatosságból mindig az úttest legszélső pontján mentem, hogy könnyen megelőzzenek, ne üssenek el stb. Persze így a tömést kiráztam a fogamból meg kényelmetlen is."
ezt én is elkövettem csak én még be is estem valami nyomvályúba és estem egy nagyot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!