Mennyit keres egy ADR veszélyes anyagot szállító tartálykocsis sofőr?
Figyelt kérdés
nehéz bekerülni? Pl MOLhoz sofőrnek?
Állítólag 700 ezret keres aki ott dolgozik.
2013. dec. 2. 12:53
1/9 anonim válasza:
Én csak cseppfolyós gázt hordtam régebben. Hát nem lehetett 700 - at. Az üzemanyagosról majd hátha ír valaki aki több infóval rendelkezik, de ekkora összeget hivatalosan erősen kétlek. Ha van valami "okosság", azt meg nem fogják leírni, de tudomásom szerint nagyon leszűkültek már a lehetőségek.
2/9 A kérdező kommentje:
Hát szerintem ahhoz képest mekkora felelősség van rajtuk, meg azért ez egy kitüntetés, bizalmi állás, szeritnem ahhoz képest nem sok a 700 nettó, reális lehet.
2013. dec. 2. 13:01
3/9 anonim válasza:
Nekem volt kollégám, aki MOL - os volt, olyan nyolc évvel ezelőtt. Akkor olyan 120 - 150 - et kerestek. 700 - at akármibe fogadok, hogy nem adnak hivatalosan. De ha igen, én is mennék, minden papírom megvan hozzá. De aligha adnak annyit. Hacsak, nincs valami "okosság". De az meg úgysem nyilvános.
4/9 anonim válasza:
# 2 Tényleg k.urva nagy felelősség teherautót vezetni.
5/9 anonim válasza:
7 kilót pedig azok keresnek, kérdező, akik az agyukkal dolgoznak, nem a tróger sofőrök.
6/9 anonim válasza:
Na ácsi, senki nem mondta, hogy az emberi tevékenységek csúcsa gépkocsivezetőnek lenni. De ma még mindig aránylag jól lehet kamionsofőrként keresni. Csak a közvetlen kollégáim között van 4 - 5 diplomás. Nemzetköziben lehet - jó esetben - 500 körül, külföldi cégnél el lehet érni a 700 ezret is. Nyilván nem vetekszik egy agysebész felelősségével tankert vezetni, de azért 28 - 30 ezer liter benzint vinni sem akármi.
7/9 anonim válasza:
Sima belföldi 3.5-7t-s teherautósofőrök, akiknek van ADR vizsgájuk (merthogy ADR-es anyag nem csak tartálykocsin lehet, hanem pl gyűjtőszállításban is), ők örülnek, ha 100-at megkapnak, és ezért látástól mikulásig úton vannak.
8/9 anonim válasza:
Ennyit max Kanadában fuvarozók keresnek...
9/9 anonim válasza:
Ez attól is függ mit szállítasz. Ha pl nem váltásban dolgozol ( mint a MOL-osok), hanem hetelsz akkor simán kereshetsz 250-300 000-ret.
Abból kiindulva, hogy már a Tescos sofőrök is megkeresik a 2 kilót, biztos, hogy e fölött kapnak az ADR-esek.
Az előzőekhez kapcsolódóan: aki ADR-es teherautóval bevállalja, hogy látástól-mikulásig megy, az meg is érdemli, hogy ne keressen 100-nál többet. Az ilyenek húzzák le a többiek fizetését is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!