Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért van állandóan sok autó...

Miért van állandóan sok autó az utakon, legyen délelőtt, délután vagy este. Ezek az emberek nem dolgoznak? Régen műszakkezdések után, de főleg délelőtt, jóval ritkább volt a forgalom, most meg állandó a csúcsforgalom, ez másnak is feltűnt?

Figyelt kérdés
ma 09:05
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
Pl. akik éjszakások, azon nappal intéznek mindent, a délelöttösök délután, a délutánosok délelött, emellett rengetegen autóval végzik a munkájukat - pl szerelök nem bímelödnek a helyszinre, rengetegen szállítanak különbözö dolgokat, stb.
ma 11:17
 12/26 anonim ***** válasza:
75%

10 ezt alá tudom támasztani. Bizonyos emberek lébecolnak, de sokan nem. Pont ezért nem szeretem a homeofficet. Megspórolsz 1 óra utazást, de nincs vége sokszor este 8-kor sem, mert csak még ezt meg azt megcsinálom, akkor ott van az az érzés, hogy ha valami nem készül el, holnap biztos azt hiszi a felettes, hogy lógtál.

Közben a család folyamatosan baxogat, mert "hát itthon vagy".

ma 11:17
 13/26 anonim ***** válasza:
69%
Ezt a home office-os szidást hagyd már abba. Én is sokszor bemondom hogy na, ma home office és lehet éppen a karácsonyi bevásárlást intézem el, de szerintem több éjszakát, szombatot, vasárnapot dolgoztam át 30 éves koromra mint az átlag egész életében. Ha nekem este 10-kor van egy jó ötletem, akkor hajnal kettőig programozok, nem fogom a te 9-17 mániádba kényszeríteni magam.
ma 11:21
 14/26 Telelő Teve ***** válasza:
100%

Pont a reggeli és esti csúcsforgalom miatt ma már sok helyen nem a szokásos munkaidőben dolgoznak, hanem pár órával eltolva.

Ha volt valami fitnessbuhi munkatársad azok pl. reggel elmennek futni, biciklizni, gyúrni, úszni és mondjuk csak 10-11 körül mennek be dolgozni.

Pénteken a legtöbb helyen már 6 órás munkanap van csak, de ezt is van, hogy valaki átteteti mondjuk szerdára. Gyeremekes munkavállalóknak szintén muszáj vagy egy csomó extra szabadságot adni a törvényileg előírton felül, ha meg akarod őket tartani.

A műszakos munkarendben dolgozókat meg vállalkozókat most direkt nem is említeném.

ma 11:24
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
Mert nem csak 06:00 - 14:00 műszakbna lehet ám dolgozni egy fix helyen
ma 11:31
 16/26 anonim ***** válasza:
#14 Igen, az nagyon durva, hogy 7-9 között az 1-es villamos mennyire tömött, 9.30-kor meg még ülőhely is van. Hát hiába kelek ötkor, dolgozok itthon 3 órát és majd bemegyek az első meetingemre.
ma 11:44
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindenki fixen 8:00-tól 16:00-ig van bezárva a munkahelyére. + vannak akik munka miatt autóznak, mert nem egy fix irodában ücsörögnek egész nap. Aztán ott vannak a nyugdíjasok, meg akik szabadságon vannak. + akik úgy gondolkoznak mint te és megtehetik, hogy délelőtt autóznak hogy elkerüljék a tömeget és pont emiatt lesz tömeg. Egyéb...
ma 11:53
 18/26 anonim ***** válasza:
Igen, nekem is van rokonom, aki amikor Szigetszentmiklósról autózott mondta hogy 6 előtt kell indulnia. Én amikor Újbudáról Újpestre jártam dolgozni nyáron, direkt 5.30-15.00 között dolgoztam, hogy sem oda, sem vissza ne legyen katlan a hármas metró ami után még buszoznom is kell ahol le szeretnék ülni. Most meg 15 percre van a meló, de hiába dolgozok heti 50-60 órát, azért 20-nál többet nem vagyok személyesen bent.
ma 12:02
 19/26 anonim ***** válasza:
Amikor en järok dolgozni, olyankor nem igazän van forgalom...
ma 12:08
 20/26 anonim ***** válasza:
53%

"Ezek az emberek nem dolgoznak?"

te nem dolgozol, hogy 9 órakor gyakorizol? Na látod.

ma 12:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!