Miért van állandóan sok autó az utakon, legyen
délelőtt, délután vagy este. Ezek az emberek nem
dolgoznak? Régen műszakkezdések után, de főleg
délelőtt, jóval ritkább volt a forgalom, most meg
állandó a csúcsforgalom, ez másnak is feltűnt?
Pl. akik éjszakások, azon nappal intéznek mindent, a délelöttösök délután, a délutánosok délelött, emellett rengetegen autóval végzik a munkájukat - pl szerelök nem bímelödnek a helyszinre, rengetegen szállítanak különbözö dolgokat, stb.
ma 11:17
10 ezt alá tudom támasztani. Bizonyos emberek lébecolnak, de sokan nem. Pont ezért nem szeretem a homeofficet. Megspórolsz 1 óra utazást, de nincs vége sokszor este 8-kor sem, mert csak még ezt meg azt megcsinálom, akkor ott van az az érzés, hogy ha valami nem készül el, holnap biztos azt hiszi a felettes, hogy lógtál.
Közben a család folyamatosan baxogat, mert "hát itthon vagy".
ma 11:17
Ezt a home office-os szidást hagyd már abba. Én is sokszor bemondom hogy na, ma home office és lehet éppen a karácsonyi bevásárlást intézem el, de szerintem több éjszakát, szombatot, vasárnapot dolgoztam át 30 éves koromra mint az átlag egész életében. Ha nekem este 10-kor van egy jó ötletem, akkor hajnal kettőig programozok, nem fogom a te 9-17 mániádba kényszeríteni magam.
ma 11:21
Pont a reggeli és esti csúcsforgalom miatt ma már sok helyen nem a szokásos munkaidőben dolgoznak, hanem pár órával eltolva.
Ha volt valami fitnessbuhi munkatársad azok pl. reggel elmennek futni, biciklizni, gyúrni, úszni és mondjuk csak 10-11 körül mennek be dolgozni.
Pénteken a legtöbb helyen már 6 órás munkanap van csak, de ezt is van, hogy valaki átteteti mondjuk szerdára. Gyeremekes munkavállalóknak szintén muszáj vagy egy csomó extra szabadságot adni a törvényileg előírton felül, ha meg akarod őket tartani.
A műszakos munkarendben dolgozókat meg vállalkozókat most direkt nem is említeném.
ma 11:24
Mert nem csak 06:00 - 14:00 műszakbna lehet ám dolgozni egy fix helyen
ma 11:31
#14 Igen, az nagyon durva, hogy 7-9 között az 1-es villamos mennyire tömött, 9.30-kor meg még ülőhely is van. Hát hiába kelek ötkor, dolgozok itthon 3 órát és majd bemegyek az első meetingemre.
ma 11:44
Nem mindenki fixen 8:00-tól 16:00-ig van bezárva a munkahelyére. + vannak akik munka miatt autóznak, mert nem egy fix irodában ücsörögnek egész nap. Aztán ott vannak a nyugdíjasok, meg akik szabadságon vannak. + akik úgy gondolkoznak mint te és megtehetik, hogy délelőtt autóznak hogy elkerüljék a tömeget és pont emiatt lesz tömeg. Egyéb...
ma 11:53
Igen, nekem is van rokonom, aki amikor Szigetszentmiklósról autózott mondta hogy 6 előtt kell indulnia. Én amikor Újbudáról Újpestre jártam dolgozni nyáron, direkt 5.30-15.00 között dolgoztam, hogy sem oda, sem vissza ne legyen katlan a hármas metró ami után még buszoznom is kell ahol le szeretnék ülni. Most meg 15 percre van a meló, de hiába dolgozok heti 50-60 órát, azért 20-nál többet nem vagyok személyesen bent.
ma 12:02
Amikor en järok dolgozni, olyankor nem igazän van forgalom...
ma 12:08
"Ezek az emberek nem dolgoznak?"
te nem dolgozol, hogy 9 órakor gyakorizol? Na látod.
ma 12:43
Kapcsolódó kérdések: