G.Béci kérdése:
Mit tehetek akkor ha,,eladtam"az autóm?De mivel a vevő az utolsó pillanatba kitalálta h.ő cégre venné meg az autót de most nincsenek nála a megfelelő iratok (meg h.ez igy több idő).És én naivan odaadtam neki mindent....
Figyelt kérdés
Mivel én már nagyon szabadulni szerettem vna a kocsitól odaadtam neki a törzskönyvet,a forgalmit,ő meg elvitte az általam kitöltött adásvételit h.amint cégre uratta vissza postázza (a megbeszélt összeget ugyan kifizette).Csak igy adásvételi nem lévén nemtudom a kocsit levenni a nevemről.Egyesek azt tanácsolják vonassam ki a forgalomból.De azzal nem oldódik meg az a problémám h.ha bmi van az autóval engem vesznek elő.A vevő ugyan nem tűnt el csak vhogy nem akaródzik elpostázni az adásvételit.Valami ötlet h.mit lehetne ebben az esetben tenni?!dec. 17. 03:43
31/40 A kérdező kommentje:
A nem fehér ember tudod hogyan akarja megoldani.Idejön majd nekem cirkuszolni meg kb.összetöri az új kocsim
jan. 4. 22:31
32/40 anonim válasza:
És akkor mi lesz? Fizetsz neki? Ajánld fel, hogy megnézeted a saját szerelőddel. Hozza el a kocsit és menjetek együtt.
33/40 A kérdező kommentje:
Ilyesmire gondoltam.Bár inkább egy független szervizre.És állitólag ők vitték olajcserére mióta elvitték.Lehet szar olajat tettek bele (vmi gagyit).Mert állitólag ők megnézették szerelővel.Sztem nem nézettek meg semmit
jan. 4. 23:01
34/40 anonim válasza:
Dehogy nézették! Pénzt akarnak lehúzni Rólad! Ne hagyd Magad!
35/40 A kérdező kommentje:
Konkrétan most az érdekli garanciális e vezérlő cserém.Mert ő ennyit nem akar költeni emiatt.
jan. 4. 23:10
36/40 krwkco válasza:
A "reklamációtól" független kérdés: A "vevő" átíratta már az autót? Vajon a szerződés, amit küldtek, alkalmas arra, hogy használd az okmányirodában? Vagy szándékosan elrontottak rajta valami adatot?
37/40 A kérdező kommentje:
Hivatalosan már nincs a nevemen az DAP meg az ügyfélkapu szerint.
jan. 4. 23:21
38/40 A kérdező kommentje:
Én kivonattam a forgalomból meg a biztositást is lemondtam később.És már újra forgalomba van helyezve és van rajta biztositás.Szóval vmi történt.És mondom a DAP-ból eltünt a ,,járműveim" közül.
jan. 5. 02:55
39/40 anonim válasza:
Nekem igazából az a furcsa, hogy azt egyáltalán nem tette szóvá, hogy kivonattad a forgalomból. Mert valahogy kiderült számára,ez is biztos. Az, hogy egy hónapra küldte a szerződést vissza, az nem feledékenységből történt, hanem valami ok rákényszerítette őt. Egyébként amikor megjelent és reklamált, akkor kellett volna mondanod, hogy nem ez volt a megállapodás, miért kéne megbíznom benned egy percig is ezután, ha elsőre így játszottad el a bizalmam.. egyébként meg itt vagyok, verjél meg, ez a legtöbb, amit adhatok, hogy hagyom magam.
Amúgy valaki javítson ki, ha tévedek, de pont a vezérlés nem olyan hiba, aminek az ember a tudatában van és próbál időben megszabadulni az autójától.
40/40 A kérdező kommentje:
Én x nap után mondtam a csajnak (mikor nem kaptam meg az adásvételit h.kifogom vonni a forgalomból).Erre azt mondta h.tegyem....nem tud mit csinálni (mert ő megmondta h.cégre iratni nem olyan egyszerű).Vártam-vártam és végül kovonattam.Nem akarok hazudni....másnap fel is hivtak h.természetesen miharabb küldik az adásvételit de ez és ez volt a probléma.Meg hát ki is vonattam.Erre annyit mondtam h.megmondtam h.kifogom vonni.Hát jó csak az h.az adásvételivel nem haladtak arról nem ők tehetnek.Hát akkor ki?!Dec 7-én adtam el.Akkor dec22-én jár le a 15 nap.Ez ugye alapból egy vnapi nap.Na most én 23-án vagy 24-én kaptam meg.Mikor már kb.semmit se lehet intézni.A két ünnep között meg végképp nem.De ezt már le.zartam vna mert legalább végre megkaptam.És a DAP és az ügyfélkapu alapján ők átiratták.Erre most jan.4-én rám irnak.H.én átbasztam őket.Mert jan.1-jén nem indultvel az autó mert a vezérműszíj.És én ezt biztos h.tudtam.Azért sürgettem az átiratást.És hiába mondtam neki h.nem.Tévedés.Az átiratást azért sürgettem mert leakartak védeni magam.Majdnem 2 hétig úgy mászkáltak az autóval h.az én nevemen volt és az én biztositásom élt.Ha bmit csinálnak nekem kell fizetnem.De őket ez nem érdekli.Hanem fizessek vagy cseréljek motort a kocsiba (mert erről még véletlenül sem ők tehetnek).
jan. 5. 19:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!