Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mit tehetek akkor ha,,eladtam"...

G.Béci kérdése:

Mit tehetek akkor ha,,eladtam"az autóm?De mivel a vevő az utolsó pillanatba kitalálta h.ő cégre venné meg az autót de most nincsenek nála a megfelelő iratok (meg h.ez igy több idő).És én naivan odaadtam neki mindent....

Figyelt kérdés
Mivel én már nagyon szabadulni szerettem vna a kocsitól odaadtam neki a törzskönyvet,a forgalmit,ő meg elvitte az általam kitöltött adásvételit h.amint cégre uratta vissza postázza (a megbeszélt összeget ugyan kifizette).Csak igy adásvételi nem lévén nemtudom a kocsit levenni a nevemről.Egyesek azt tanácsolják vonassam ki a forgalomból.De azzal nem oldódik meg az a problémám h.ha bmi van az autóval engem vesznek elő.A vevő ugyan nem tűnt el csak vhogy nem akaródzik elpostázni az adásvételit.Valami ötlet h.mit lehetne ebben az esetben tenni?!

dec. 17. 03:43
1 2 3 4
 31/40 A kérdező kommentje:
A nem fehér ember tudod hogyan akarja megoldani.Idejön majd nekem cirkuszolni meg kb.összetöri az új kocsim
jan. 4. 22:31
 32/40 anonim ***** válasza:
És akkor mi lesz? Fizetsz neki? Ajánld fel, hogy megnézeted a saját szerelőddel. Hozza el a kocsit és menjetek együtt.
jan. 4. 22:40
 33/40 A kérdező kommentje:
Ilyesmire gondoltam.Bár inkább egy független szervizre.És állitólag ők vitték olajcserére mióta elvitték.Lehet szar olajat tettek bele (vmi gagyit).Mert állitólag ők megnézették szerelővel.Sztem nem nézettek meg semmit
jan. 4. 23:01
 34/40 anonim ***** válasza:
Dehogy nézették! Pénzt akarnak lehúzni Rólad! Ne hagyd Magad!
jan. 4. 23:03
 35/40 A kérdező kommentje:
Konkrétan most az érdekli garanciális e vezérlő cserém.Mert ő ennyit nem akar költeni emiatt.
jan. 4. 23:10
 36/40 krwkco ***** válasza:
A "reklamációtól" független kérdés: A "vevő" átíratta már az autót? Vajon a szerződés, amit küldtek, alkalmas arra, hogy használd az okmányirodában? Vagy szándékosan elrontottak rajta valami adatot?
jan. 4. 23:18
 37/40 A kérdező kommentje:
Hivatalosan már nincs a nevemen az DAP meg az ügyfélkapu szerint.
jan. 4. 23:21
 38/40 A kérdező kommentje:
Én kivonattam a forgalomból meg a biztositást is lemondtam később.És már újra forgalomba van helyezve és van rajta biztositás.Szóval vmi történt.És mondom a DAP-ból eltünt a ,,járműveim" közül.
jan. 5. 02:55
 39/40 anonim ***** válasza:

Nekem igazából az a furcsa, hogy azt egyáltalán nem tette szóvá, hogy kivonattad a forgalomból. Mert valahogy kiderült számára,ez is biztos. Az, hogy egy hónapra küldte a szerződést vissza, az nem feledékenységből történt, hanem valami ok rákényszerítette őt. Egyébként amikor megjelent és reklamált, akkor kellett volna mondanod, hogy nem ez volt a megállapodás, miért kéne megbíznom benned egy percig is ezután, ha elsőre így játszottad el a bizalmam.. egyébként meg itt vagyok, verjél meg, ez a legtöbb, amit adhatok, hogy hagyom magam.

Amúgy valaki javítson ki, ha tévedek, de pont a vezérlés nem olyan hiba, aminek az ember a tudatában van és próbál időben megszabadulni az autójától.

jan. 5. 06:59
 40/40 A kérdező kommentje:
Én x nap után mondtam a csajnak (mikor nem kaptam meg az adásvételit h.kifogom vonni a forgalomból).Erre azt mondta h.tegyem....nem tud mit csinálni (mert ő megmondta h.cégre iratni nem olyan egyszerű).Vártam-vártam és végül kovonattam.Nem akarok hazudni....másnap fel is hivtak h.természetesen miharabb küldik az adásvételit de ez és ez volt a probléma.Meg hát ki is vonattam.Erre annyit mondtam h.megmondtam h.kifogom vonni.Hát jó csak az h.az adásvételivel nem haladtak arról nem ők tehetnek.Hát akkor ki?!Dec 7-én adtam el.Akkor dec22-én jár le a 15 nap.Ez ugye alapból egy vnapi nap.Na most én 23-án vagy 24-én kaptam meg.Mikor már kb.semmit se lehet intézni.A két ünnep között meg végképp nem.De ezt már le.zartam vna mert legalább végre megkaptam.És a DAP és az ügyfélkapu alapján ők átiratták.Erre most jan.4-én rám irnak.H.én átbasztam őket.Mert jan.1-jén nem indultvel az autó mert a vezérműszíj.És én ezt biztos h.tudtam.Azért sürgettem az átiratást.És hiába mondtam neki h.nem.Tévedés.Az átiratást azért sürgettem mert leakartak védeni magam.Majdnem 2 hétig úgy mászkáltak az autóval h.az én nevemen volt és az én biztositásom élt.Ha bmit csinálnak nekem kell fizetnem.De őket ez nem érdekli.Hanem fizessek vagy cseréljek motort a kocsiba (mert erről még véletlenül sem ők tehetnek).
jan. 5. 19:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!