G.Béci kérdése:
Mit tehetek akkor ha,,eladtam"az autóm?De mivel a vevő az utolsó pillanatba kitalálta h.ő cégre venné meg az autót de most nincsenek nála a megfelelő iratok (meg h.ez igy több idő).És én naivan odaadtam neki mindent....
Figyelt kérdés
Mivel én már nagyon szabadulni szerettem vna a kocsitól odaadtam neki a törzskönyvet,a forgalmit,ő meg elvitte az általam kitöltött adásvételit h.amint cégre uratta vissza postázza (a megbeszélt összeget ugyan kifizette).Csak igy adásvételi nem lévén nemtudom a kocsit levenni a nevemről.Egyesek azt tanácsolják vonassam ki a forgalomból.De azzal nem oldódik meg az a problémám h.ha bmi van az autóval engem vesznek elő.A vevő ugyan nem tűnt el csak vhogy nem akaródzik elpostázni az adásvételit.Valami ötlet h.mit lehetne ebben az esetben tenni?!#Gépjármű átirás
ma 03:43
2/4 anonim válasza:
Ellopták az autot. feljelentés. Lopás és okirat hamisitás.
3/4 A kérdező kommentje:
Ez nem állja meg a helyét.Mivel van nála egy általam kitöltött adásvételi.Amibe jelen helyzetbe csak beleirja az ő adatait és már gondba is vok.Gondoltam rá én is.De nagyon meghurcolnak miatta ha kiderül.Vmi olyan vmi kellene h.előállittatni aki a kocsit vezeti és felelősségre vonatni vagy ilyesmi.Nemtudom ilyen jogcimen lehet e az autót kerestetni/köröztetni (mivel jelen pillanatba ez az én autóm).Csak más használja
ma 06:05
4/4 anonim válasza:
Szerintem nem te vagy az első, akivel ezt megcsinálták. Valószínűleg a rendőrségen hallottak már hasonlóról. Úgyhogy vagy ott kérdezném meg, hogy mit kéne tennem, vagy ha semmi hasznosat nem mondanak akkor egy jogászt kérdeznék meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!