Első autót szeretnék venni, relatíve friss (kicsit több, mint 1 éves) jogosítvánnyal, a következő kiszemelt megfelelne?
Az alábbi autót találtam, mely árban is megfelelőnek tűnik (nincs nagyon nagy keretem rá egyelőre), és amennyire értek hozzá, technikailag is. Nyilván személyesen is meg kell nézni előtte, mielőtt az ember ítéletet hoz, de mégis kíváncsi lennék rá, hogy nálam jobban hozzáértők mit mondanak.
Előre is köszönöm a segítséget!!
Friss jogosítványos az első autójával, ne úgy kezdje már a vezetést, hogy "na majd én 200lóval kompenzálom a rutintalanságomat!
Ha megkérhetem.............. 🤔
1. Nem illegális követni
2. Még tudja előzni őt is az, aki nem akar követni.
3. Sajnos abban igazad van, hogy az emberek türelmetlenek és nincsenek tisztelettel másokra, de erre nem az lenne a megoldás, hogy "akkor én sem", hanem hogy mi is próbálunk normálisan állni a dolgokhoz, illetve a friss jogsisoknak is ezt próbáljuk tanítani. Mint ahogy én azt most itt próbálom. Soha nem fog változni az itthoni hulladék közlekedési morál, ha mi magunk is rosszul állunk a dolgokhoz.
#19: Most direkt le kell menni kutyába, ha elfogytak az érvek? Nyilván nem a teljesítmény definíciója változott meg, hanem a forgalom ritmusa, a többi autó teljesítménye stb stb. De ezeket te is tudod, csak hát a védhetetlen álláspontot nem lehet feladni a neten, kell valami kapaszkodó... 5 éve is kevés volt a 60 lóerő, meg 10 éve is. Persze, ahogy írtam, Mucsajröcsöge alsón el lehet vele kolbászolni a Posta-Óvóda-Kisközért háromszögben, de kb. ennyiben ki is merül
De most nem arról beszélünk, hogy 60 lóerő helyett rakjunk a segge alá 200-at, hanem, hogy 80-90-et, esetleg 100-at...
Tudunk olyan rutinos pilótáról, aki gond nélkül közlekedik a 60 lóerős öregedő ezerkettesével, de láttunk már friss jogosítványos bajnokjelöltet is, aki 200lóval mindennapi vendég a biztosítónál és a közlekedés rendészeten.
Szóval nem a lovakat kellene számolgatni, hanem megtanulni közlekedni.
Aztán ha ez már megy, akkor léphetünk előre a motorerővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!