Van olyan aki ezt szóvá teszi a szerelőnek?
Figyelt kérdés
Ma volt egy kisebb a vita face-en. Tehát arról volt, hogy az autó szerelők keresnek az alkatrészen is. Az én szerelőm is keres rajta, de lesz.rom, mert egyrészt én nem tudom megcsinálni a kocsimat, másrészt meg azt kapom amit kérek.tegnap 19:13
21/22 anonim válasza:
#20 Ok, ebben igazad van. Aki teheti úgyis megveszi magának az alkatrészt és keres olyan szerelőt aki vállalja így is a szerelést. Viszont ugye nincs garancia és ha idő előtt tönkremegy akkor munkadíjat újra ki kell fizetni és lehet visszavinni a zsuhoz és várni hogy mit mond a szakértő, visszaadják-e a pénzt. Sok embernek fontosabb az hogy keveset szívjanak vele, mint hogy oh most spórolt 10 ezret.
22/22 anonim válasza:
Ha a szerelő úgy számlázná (Mit csinálna??? Számla?? Az meg mi???), hogy beleírja az alkatrész valódi beszerzési árát és mellétenné a különbözetet mint munkadíj, akkor szépen kilógna a lóláb igaz? Inkább odakamuzza az ügyfélnek, hogy ő is annyiért vette az alkatrészt, amennyiért az ügyfél kapná.
Ez azért van mert még neki is leégne a pofájáról a bőr ha munkadíjként tüntetné fel a különbözetet, emiatt inkább hazudik. És ebből derül ki, hogy tisztességtelen amit csinál.
Ilyenkor elszakad a cérna és elfogynak az érvek, és jön az, hogy "akkor csináld meg magadnak, keress mást", stb....
Ennyiben jobbak a márkaszervizek, lehet g..i drágák, de legaláb nem akarják lekmuzni neked az eget is, megmondják, hogy ennyibe kerül ott is kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!