Miért van az, hogy reggel 7-8 között az ember le parkolja az autót egy 1 órás olajcserére, vagy bármi hasonló nem nagy volumenű munkára az autó szerelőnél és azok mindig délután zárás előtt 1-2-3 órával jelentkeznek maximum?
Marha egyszerű, nincs mit beszerelni. Megjössz, akkor ott vagy és meg tudja csinàlni.
Az "ügyfél" is olyan mint a.....bejelentkezik azt b*szik jönni. (Ezért is vàllal "túl", hogy legyen mit csinàlni)
Nah ott vagy megrendeli a cuccot Unix/Bàrdi/Intercars...stb 10-re hozza, ha van kirendeltségen, ha nincs délután 1-re. És màris megvan az idő amit írtàl.
Régen én is így csináltam.
Volt olyan, adott nap 8-ra megbeszéltünk egy javítást. 9-ig hárman kerestek, akiknek adtam egy későbbi időpontot, mert várok valakit. A negyediket elvállaltam , hozzáfogtam. Fél tízkor befutott a megbeszélt ügyfél, hogy bocsi, közbejött valami. Mondtam hogy bocsi , én meg belefogtam másba, hozd egykor. Egykor nem jött, kettőkor se, fél 3-kor telefonált, hogy bocsi , mindjárt jön. Én meg mondtam, hogy bocsi, de ma már ebből nem lesz semmi.
Arról nem beszélve, hogy félórás munkából könnyen lehet másfél órás, esetleg kell egy alkatrész, ami csak másnapra lesz.
Nehéz úgy időzíteni hogy az egyórás munka óra 59-kor kiálljon, és pont akkorra érkezzen a következő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!