Pisti csak kérdése:
Észrevettem hogy az autómbol a váltónal olajszívargásom van?mit tegyek?
Figyelt kérdés
Regi ford IB5 os váltó. És a szimeringnel olajszivárgásom van.
Nos mivel nem tehetem meg hogy ne használjam. Es leghamarabb 3 het mulva tudom szervizbe vinni sajnos.Kertem ismerősöktől tanácsot es aztmondták ha rátöltök azzal többet ártok,hagyjam ugy mert teljesen nemtud kifolyni. Munkadíjal kb menyibe fog fajni nagyjából? És menyire macerás ezt megjavitani?
ma 08:44
1/2 anonim válasza:
Majd a szerelő ad árajánlatot. Az se mindegy, hogy féltengelyszimmering, vagy nyelestengely szimmering. Ha rátöltesz azzal semmit se ártasz, ha olaj nélkül jársz, azzal igen.
2/2 Szolovjov válasza:
A javítás idejére másik autóval kell járni. Ezért szoktam mondani hogy egy autó nem elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!