Miért baj, miért kell megcsináltatni az olajszivárgást?
Környezetvédelemről hallottál már?
.
Minden hosszú út kis lépéssel, minden nagyobb meghibásodás kis hibával kezdődik.
1 van tocsa persze..
2. pl milyen hiba lehet?
Nekem egyszer ismerősöm mondta, hogy van egy tökéletes állapotú kocsija és semmi pénzért nem cserélné le.
Mikor már többedszerre mondta, akkor kértem, hogy mutassa már meg nekem azt a frankó járgányt. Erre kiderült, hogy egy 20 éves, szétrohadt, nehezen induló, fűtés nélküli kocsiról van szó.
Neki viszont tökéletes volt. Ha neked jó az a kocsi úgy, hogy szivárog az olaj, akkor nekünk aztán édes mindegy. Töltögesd csak.
Azért kell megcsinálni, mert lehet, hogy még most csak szivárog, de egyik pillanatról a másikra el is kezdhet brutális mértékben folyni.
Láttam már olyan motort, ami azért ment tönkre, mert nem foglalkoztak azzal, hogy a főtengely szimeringnél picit szivárog az olaj, majd egy hosszabb út közben, csak a gyengülő motor miatt álltak félre és jöttek rá, hogy már egy ideje a teljes olajtöltet negyedével közlekedtek🤷♂️
Ez van amikor egy műszaki analfabéta feltesz kérdést.
Mert lehet csak egy 10 perces munka lenne megcsinálni, ha alá nézne.
Egy csavar vagy biloncset kell meghúzni és kész is lehet.
8. Te se értesz az autó szereléshez ezért hülyeségeket miért írsz.
Nem törvényszerű hogy megkell bontani a motort.
Leírja " Szivárog valahonnan az olaj "
Na ezért kellene először megnézni hogy honnan és miként lehet javitani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!