Érdemes megcsináltatni?
"de ezt az autó alatt megnéztem és láttam, hogy ott folyi, hogy hol azt nem tudom"
Most akkor ott folyik van nem folyik?
A kávétrutymós fetöltősapka meg simán lehet attól, hogy rövid utakon jársz, nekem is ilyen , a gyakori 2-3km-ektől
A kávészívű trutyi a rövid utaktól van.
A hűtővizes téma meg csere. Még most lehet nem okoz problémát, de ilyennel nem érdemes kockáztatni.
Akkor keress egy normális szerelőt. Ha habosodik az lehet hengerfej tünet. De hogy tömítéscsere elég-e, azt így nem lehet megmondani.
A folyó hűtővizet meg pár ezer Ft-os tétel orvosolni valószínűleg, hacsak nem a vízpumpa engedi
3as kérdés, szóval eddig folyt az autó alatt láttam de azt, hogy pontosan honnan folyik nem látom. A másik az évjárat az 2003.
Megszagoltam a hutovizet is kb mintha benzin és olaj szagú lenne.
"O azt mondta, hogy nem hengerfejes, viszont megkérdeztem egy másikat is és ő azt mondta, hogy kezdődő hengerfejes, "
1. Melyikük szagolta meg a hűtővizet?
2. A kipufogó melegen okádja a fehér füstöt?
3. Meg kell találni, hogy hol folyik a hűtővíz és meg kell javítani. Enélkül csak találgatás, hogy az égéstéren keresztül van-e vízfogyasztás. Ha melegen, állóhelyben is csöpög a víz, akkor ez egy szerelőnek nem kihívás.
Tanulj már meg írni B+
Lehet, hogy nem hengerfejes, de az kvaélet, hogy repedt a blokk, és keveredik a hűtővíz, meg az olaj. Nem ölnék bele pénzt, ha csak nem lehet tömítés cserével megoldani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!