Ha kilyukadt az autó hűtője (Skoda Felicia 1.3), de nincs megcsináltatva egyből, milyen károkat tud okozni és mennyi idő alatt?
Figyelt kérdés
2022. febr. 12. 12:41
1/6 anonim válasza:
Teljes motor kuka, akár maximum pár kilométeren belül.
2/6 anonim válasza:
Felforr a motor és mehet a vastelepre.
3/6 anonim válasza:
Ha a víz baromi gyorsan el is fogy és üres hűtővel közlekedsz piszok hamar felforr és tönkremegy a motor. Ha csak csepegteti a vizet és rendszeresen megállsz utántölteni és figyeled a hőfokot akkor azzal át lehet vészelni de azt nem szabad elfelejteni hogy ez változhat mert egyk pillantról a másikra az összes vized kifolyhat és akkor már garantáltan lefogod főzni a motort.
4/6 anonim válasza:
#3 De azt ne felejtsük fel, hogy ami álló helyzetben, hideg motornál "csak egy kis csepegtetés", az menet közben, üzemmelegen jóval nagyobb mértékű folyás lesz. Szóval még a legkisebb szivárgás mellett is pillanatok alatt kinyomja magából az összes vizet, 500 méterenként kéne megállni újratölteni. De mire visszaülsz az autóba, hogy tovább haladj, már a fele oda is van.
5/6 anonim válasza:
Kérdező , te most nem tudod hogy mi a célja a hűtővíznek vagy csak trollkodsz??
6/6 A kérdező kommentje:
Tudom mi a célja, csak észrevettem 2 hete, hogy folyik a hűtőviz. Be volt jelentve, hogy megcsinálja a szerelő, csak én beteg lettem és nincs aki elvigye, ebből következik, hogy NINCS használva az autó, de nem tudom elvinni betegen a szerelőhöz.
2022. febr. 12. 15:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!