Hidegben miért nem indul az autó?
AZ a benzin nem bele való.
Neked is ha 42-es lábad van nem veszel 46-os cipőt, mert az nem oda való.
Ha bikázásnál is csak teker akkor nem az akku a hibás ott más gond van. Első körben nézni kellene hogy vane szikra, meg kapjon benzint tehát jusson el a motorig lehet ez a gond hogy nem jut el oda a benzin vagy annyira kicsi a nyomás hogy éppen csak csepeget. Ha nem jut el a benzin odáig akkor benzinpumpát kell ellenőrizni első körben a biztosítékot megnézni, meg a reléjét sem ártana.
Vagy nincs kompresszió ami hidegben megesik. Akkor viszont komoly baj is lehet a háttérben.
#1 Írta, hogy teker... akkor mégis miért lenne önindító gond?
#2 Magasabb oktánszám nem okoz problémát, főleg nem ilyen komolyat, hogy még be sem indul az autó.
Kérdező: rossz a hidegjárati keverékképzés, nem dúsít be. De gondolom ezt hiába mondom, inkább keress egy szerelőt.
1/7 Jó az akku be is hoztam estére.
2/7 A 95-ös E10-es a 100-as oktánszámú E5-ös. Szóval inkább E5-öt tankolok míg lehet (kevesebb etanol)
4/7 Sortrafó vagy mi van benne, szikra van, tegnap is és egész héten jártam vele dolgozni gond nélkül a pumpát is hallom dolgozni.
5/7 A dúsításra gondoltam én is. Nagyobb baja úgy sem lesz ha neki állok. Aztán ha nem jutok előre csak szerelő lesz.
7/7 Én várnék, tényleg. De reggel járok dolgozni és autóval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!