Érdemes ilyenkor visszavinni az autót javíttatásra a garanciára hivatkozva?
Legközelebb a szerviznél mondd el panaszként.
Azért jól nézd meg, hogy honnan "ered".
Ha az olaj betöltő sapkától eredhet, akkor rossz meghúzás is lehet.
Én is pontosan így jártam. Az olajteknő sarkában az illesztésnél van egy kb 20Ft-os mérető olajfolt. Nem cseppen le, csak olajos a teknő sarka. Ha féktisztítós ronggyal teljesen letörölgetem, pár hónap alatt visszajön.
Következő szervizkor kértem, hogy nézzék meg. Megnézték, azt mondták, hogy mivel fölötte és a környéken nem olajos semmi, kizárt, hogy az az olaj ebből az autóból származik. Kérdeztem, hogy akkor hogy került oda, mivel azon a részen alulról is teljesen burkolt a motortér. Arra nem tudtak válaszolni.
Szerintem ez a tipikus lerázós duma volt. Valamit kellett mondani, de nem volt kedvük bővebben foglalkozni vele. Mindegy, annyira nem tragédia, fél évente letörölgetem és ennyi. Megszoktam, hogy ilyen a hozzáállás. Pl borzasztó magasan fog a kuplung, csikorog a fék. Új autót vettem, de érzetre olyan, mintha valami öreg lelakott kotlám lenne. A szervizben látatlanban azonnal rávágták, hogy ez ilyen, nem tudnak vele mit csinálni. Rá se voltak hajlandóak nézni. :(
Szerintem kérdezz rá, mutasd meg mindenképp! Ha nem is azonnal, legfeljebb a következő szervinél. Hátha az a szerviz normálisabb, ahova te jársz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!