Ha a szelepfedél tömítésnél van egy kis olajszivárgást, akkor mehetek-e az autóval? ( kb. 50 km-t). Holnap vinném szervízbe.
Figyelt kérdés
2023. jún. 11. 12:24
1/3 anonim válasza:
Egy kis olajszivárgástól nem fog szétesni alattad az autó. Nézd meg nagyobb parkolókban mennyi olajfolt van az aszfalton! Pedig ha már lecseppen, az nem kis szivárgás. És sajnos ezeknek az autóknak a tulajdonosai nem mind másnap szaladnak a szervizbe.
2/3 A kérdező kommentje:
Ez inkább csak olajos párakicsapódás, de amikor forró felületre kerül, elég szagos.
2023. jún. 11. 13:39
3/3 anonim válasza:
Én hetekig mentem így, mert olyan helyen volt, hogy a fél motorházat szét kellett szedni hozzá. Akkor derült ki, amikor az egyik gyertya kihagyott, és láttam, hogy ott gyűlt össze az olaj. Kitakarítottam, és még mentem 1000 km-t a szerelőig, aki rendbetette.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!