Suzuki Swift-hez hasonló gazdaságos/megbízható, de "nem lenézett" és biztonságosabb autó. Létezik ilyen most a piacon?
Figyelt kérdés
Ha igen, mekkora ársávban?
Nem lenézett alatt azt értem, hogy 10-ből 9 autósnak felmegy a pumpa ha meglát előtte egy Suzuki-t, mert előtörnek belőle a stereotípiák.
Szóval olyan autót keresek, ami megbízhatóságban/gazdaságos fenntartásban hozza a híres Suzuki színvonalat viszont cserébe "van tartása" is az úton valamint megbízhatóbb is. Mert valljuk be, még a vasaló Swiftnek is elég gyér minőségű a karosszériája a konkurenseihez képest.
dec. 7. 16:03
11/12 anonim válasza:
Akkor elárulok valamit. Az emberek nagy része l.sz@rja, hogy ki mivel jár(mivel az ő életében semmit nem befolyásol én is pont l.szarom, hogy bmw vagy suzuki parkol mellettem, nekem attól nem lesz se jobb, se rosszabb), csupán van hogy az autó mérete alapján, bizonyos szituációkban előzékenyebbek. Válassz, akkor egy másik márkát és egy nagyobb méretű autót, amivel nem leszel a "tápláléklánc" alján.
12/12 Farkas999 válasza:
Annak idején azt mondtam, hogy:
- nem azért van Trabantom, mert az tetszik a legjobban,
- sokkal kisebb a különbség a Trabant és a Mercedes között, mint ha valakinek van bármilyen, vagy egyáltalán nincs semmilyen autója.
Az, ha valaki lenézi a másikat az autója miatt, az a lenézőt minősíti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!