Kezdő sofőrnek milyen kisebb autót ajánlanátok, ami megbízható, nem drága ( és a fenntartása sem) illetve biztonságos?
Feleljen meg a személyes igényeidnek, legyen megbízható, legyen olcsó, legyen biztonságos.
Az alsó-közép kategóriában, ahol te keresel autót, ebből legalább egyet, de inkább kettőt el kellene engedni...
Nekem egy Toyota yarisom van, nagyon szeretem. Kényelmes is a magasságommal 149cm. 🤗
Sosincs gondom vele, szeretem.
Nem tudom mennyire biztonságos és nem is szeretném megtudni, ha nem az. 😖
A keret maximum 800.000-900.000ft lenne.
Mivel első autó, így több milliós autót venni úgy gondolom, hogy felesleges.
A 2000-es évek elején bejött autók jöhet szóba. Úgy gondolom, hogy azért vannak olyan autók biztosan aminek nem drága a fenntartása, az alkatrészek, illetve biztonságos is a maga módján. Én vásárolni, munkába járni használnám. Yarisokat én is néztem, viszont nekem nem tűnik annyira biztonságosnak.. Nem vagyok autószakértő, de szerintem a kiírás alapján gondolni is lehet ezt.
Amiket én néztem eddig az Yaris volt, VW polo IV, Nissan Micra, Corsa D ( de erről le is mondtam, mivel sok rosszat hallottam, illetve olvastam róla)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!