Elsősorban nők/anyák tapasztalata véleménye érdekel. Biztonságos megbízható autó, gyerkőc mellé. Tételezzük fel, hogy az árától most tekintsünk el, ki mit mond? Kinek mi vált be vagy kinek mi az álom autó?
Anyuka vagyok, 2 gyerekkel, jelenleg egy B Mercedesem van, számomra teljesen tökéletes. Minden elfér benne, a gyerekeknek kényelmes, jók a töréstesztjei, tele van komfort funkciókkal, lekopogom de problémamentes, jól tűri a rövid ovi-bevásárlás-orvos stb köröket (benzines), alacsony a fenntartási költsége és nem kell törnöm a fejem a műszaki dolgain. GLE Coupe szintén jó választás a Mercedestől, anyuka célokra megfelel, de mondjuk egy Coupe csomagtartójába nem tudom befér-e egy nagyobb babakocsi vagy egy bicikli, a B-be pl simán behajítom, de ezen a vonalon a sima GLC, esetleg GLA vagy GLB jobb csomagtartó szempontból.
Range Rover annyira nem is izgat, meg híresen megbízhatatlanok, mondjuk a Velar meg az Evoque mindig is tetszett, de valószínűleg nem ezt választanám. Mondjuk ha a tipikus Range Rover mom imidzsre vágyik valaki, hogy menő legyen instán, akkor tökéletes választás, javaslok mellé egy Stanley Tumblert, csak hogy teljes legyen a kép.
Az én álomautóm és amit már jeleztem a férjemnek, hogy szeretnék következőnek, az egy Volvo XC60, részemről teljes a szerelem minden szempontból. Egyelőre nem csereérett a kis Mercim amit amúgy imádok és szerintem megsiratom ha egyszer mennie kell, de azért nagyon várom már hogy aktuális legyen az új autó téma. A Volvokban érzem igazán azt, hogy otthon vagyok, nem tudom máshogy elmagyarázni az érzést amikor beleülök egy autójukba :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!