Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Elsősorban nők/anyák tapasztal...

Elsősorban nők/anyák tapasztalata véleménye érdekel. Biztonságos megbízható autó, gyerkőc mellé. Tételezzük fel, hogy az árától most tekintsünk el, ki mit mond? Kinek mi vált be vagy kinek mi az álom autó?

Figyelt kérdés
Egyébként nekem nagyon tetszenek a Mercedes gle coupek, range rover stb

2023. aug. 27. 19:56
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
0%
Vagy ott a Peugeot! Nagyobb múltra tekint vissza és patinásabb név, mint a mercedes benz. Ők voltak a világon az első, akik automobillal jöttek ki, nem a nagy Benz. A legrégibb múltra visszatekintő autógyártó. Na meg a Renault és a Citroen. S sok agyatlan germán hulladék fanatikus még MINDIG fikázzaa a franciákat...
2023. aug. 28. 19:31
 22/38 anonim ***** válasza:
100%

Én nagyon kedvelem a francia autókat, főleg a Citroent és a technológiai megvalósításaikat, formaterveiket. De olyan hülyeséget sosem mondanék, hogy bármelyik francia autó jobb, mint a Mercedes bármelyik példánya. Továbbá a jobbat is érdemes lenne körülírni, hogy miben jobb. Minőségben? Jelenleg is van francia autóm, volt is a családban szalonból kihozott hidrós C5. Nem, összezserelési minőségben semmiképpen sem jobb, mint egy német prémium. Komfortban addig míg egyben van, talán odaér, de nem jobb. Más. Praktikumban talán jobb. De nem jobb autó.

Stingerben még soha sem ültem, de elképzelhető hogy te is csak fotón vagy az utcán láttad. Arról nem nyilatkozom. 508-as Peugeot szubjektív véleményem szerint jelenleg az autóipar legjobb formaterve és egyik legjobb komfortja. De nem jobb autó mint egy Mercedes. :D Hozzáteszem, az előző szériás Mercikben az a porszívócső (szellőzőrendszer végei) az utastér prémiumérzetén szerintem akkorát rontott, hogy egy Daciaval is szembe lehetne állítani, de csak és kizárólag ebből a perspektívából. Ettől még közelébe sincs egyik a másiknak.

Mindegy hogy melyik Kia-t emeled ki, nem teheted oda egy Mercedes mellé. Ez kb. olyan mint amikor a Parkside fúrógépet teszik a Dewalt, Makita stb. mellé, vagy a sparos szalámit a Pick mellé. Egyszerűen nem ugyan arról van szó, akkor sem ha neked a Spar saját szalámija jobban ízlik.

A szuperautókat és hiperautókat gyártó cégek termékei pedig megint más kávéház, egy teljesen külön kategória. Egyébként a Mercedesnek is van olyan terméke, amivel a Rolls Royce legfelsőbb luxusát célozza, a Maybach. Nyilván nem a C sorozat van vele egy ligában. No azt a KIA-nak melyik ez az autója ha már itt tartunk? :D A Citroen a C6-al megpróbálta megközelíteni a németek nagy szedánjait, elég csúnya bukta volt. Mondom ezt úgy, hogy az egyik kedvenc autóm a C6. :) Most is próbálkoznak a DS-el, amit szintén imádok, mert egy totál különc kategória és mondhatni teljesen egyedi. De nem, még az sem Mercedes, sem Audi.

2023. aug. 28. 20:04
 23/38 anonim ***** válasza:
Dehát a Mercedesek között is vannak hulladék konstrukciók, amikor már bemutatták, akkor is azok voltak, manapság meg triplán azok, pl a az első generációs C osztály, az első 2 A osztály, meg az 1995-ben bemutatott pápaszemes E osztály. Azoknál egy kotla 407-es is jobb...
2023. aug. 28. 20:34
 24/38 anonim ***** válasza:
50%
A Cadillac amcsi részről méltó ellenfele szerintem a stuttgarti krómozott csirkelábasoknak. A Porsche-nak meg a Ferrari, a Lambo és a Bugatti, sőt ezek presztízsben, minőségben meg is haladják. Én legalábbis sokkal többre tartom őket a germán kihívójuknál...
2023. aug. 28. 20:41
 25/38 anonim ***** válasza:
51%
23-as, meg a 2 gyerekes csajszi bé osztálya
2023. aug. 28. 20:42
 26/38 anonim ***** válasza:

25: ne haragudj, de egyrészt nagyon nevetek, hogy az autóm miatt megy itt a háború, másrészt meg szídod itt szegénykémet hogy milyen nyomi, közben meg azt sem tudod valójában milyen, melyik évjárat, milyen motorral, milyen felszereltséggel.

Én annyit mondhatok és mondtam is, hogy maximálisan elégedett vagyok az autómmal, szeretem így ahogy van, gondolom te ezt nem mondhatod el magadról, különben nem vegzálnál frusztráltságodban idegen embereket.

Azért remélem egyszer lesz egy autód, amit ha már csak feleannyira szeretsz mint én az enyémet, már akkor is nagyon boldog leszel :)

2023. aug. 28. 20:53
 27/38 anonim ***** válasza:
100%
Komolyan van még mindig olyat világtalan, aki egy Rolls akar mérni egy B Mercihez, azt meg egy Stingerhez? facepalm...
2023. aug. 29. 07:06
 28/38 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell dehátazni, nem értünk egyet. A kérdés kapcsán a B Mercedes egy teljesen racionális példány, nem kell idepakolni a koreszokat. Sem a franciákat. Azért mert neked német autó fóbiád van.
2023. aug. 29. 09:58
 29/38 veterán vas ***** válasza:

Szívesen belebonyolódnék a márka/tipus vitába, de sajnos már a kezdő kérdésnél megakadtam.

"autót választani a gyerkőc mellé"??? 😲

2023. aug. 29. 10:50
 30/38 anonim ***** válasza:
Hát figyelj, anya így gondolkozik. Apa meg úgy, hogy gyereket választani az autó mellé. Egy sport coupe-ba nem praktikus a 2m-es center alkatú gyerek. :D
2023. aug. 29. 11:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!