Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Elsősorban nők/anyák tapasztal...

Elsősorban nők/anyák tapasztalata véleménye érdekel. Biztonságos megbízható autó, gyerkőc mellé. Tételezzük fel, hogy az árától most tekintsünk el, ki mit mond? Kinek mi vált be vagy kinek mi az álom autó?

Figyelt kérdés
Egyébként nekem nagyon tetszenek a Mercedes gle coupek, range rover stb

2023. aug. 27. 19:56
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
0%
Hát 2-es, azt tudod, hogy ez csak nevében "Mercedes". Meg az A osztály, az igazi Mercedes-ek a C osztálytol kezdődnek. Ha levennek a csillagot meg a hátsó feliratot, bármilyen márka lehetne. Még egy Hyundai egyterű is, mert minőségileg a dél koreaiak már utolérték a nagy németeket. A "minőségi autógyártás" proto típusai 😅😅😅
2023. aug. 28. 17:25
 12/38 anonim ***** válasza:
Mármint Németország. Ui
2023. aug. 28. 17:26
 13/38 anonim ***** válasza:
11: Ha te jobban érzed magad attól, hogy az autómat minősítgeted, akkor csak nyugodtan, én ettől nem fogom kevésbé szeretni vagy máshogy vélekedni róla, de legalább én a kérdésre válaszoltam. Szép napot neked! :)
2023. aug. 28. 18:03
 14/38 anonim ***** válasza:
81%

Minőségileg a dél-koreaiak utolérték a nagy németeket. :D Tesó, egyik európai autógyártót sem érték utól, nem hogy a németeket. :D Bármelyik dél-koreai autó bóvli a B Mercihez képest, attól függetlenül hogy a B Mercedes tényleg egy középkategóriát célzó sorozat. És talán pont ezért praktikus, pénztárcabarát.

Egyébként nem vagyok német autó fan, de ekkora hülyeséget ne írjunk már le azért hogy beleállj egy fórumtársba. Meg amúgy se. :D

2023. aug. 28. 19:03
 15/38 anonim ***** válasza:
0%
Igen, mert a német hulladékokat kedvelem a legkevésbé s ez az ország sajnos még mindig germán autó párti, pedig az autógyártás jövője már réges rég áttevődött Dél-Koreába és főleg Japánba.
2023. aug. 28. 19:04
 16/38 anonim ***** válasza:
100%

Az ország egyik fele német prémium bu_i, a másik fele japán bu_i. Te az utóbbi felében vagy.

Ettől függetlenül nem biztos hogy bölcs dolog a német autógyártást hulladékozni. Bár hulladékozhatod, senki sem tiltja, csak mikor koreai autókkal szembeállítva teszed ezt, azaz a Kia-Hyundai-Ssangyong perspektívájából fikázod a Mercedest, az sehogy sem áll össze. :D

2023. aug. 28. 19:16
 17/38 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként a mondandódba már bele is szőtted a szubjektivitásod. Szimpátia alapján akarsz minőségbeli különbséget tenni 2 autógyártó vagy inkább autógyártó nemzet között. Érzelmi alapon ez soha sem lesz objektív.

Én pl. utálom a görögdinnyét, még sem mondom azt hogy szar, mert egyszerűen nem az, pláne nem hulladék.

2023. aug. 28. 19:18
 18/38 anonim ***** válasza:
54%
De a nagy Mercedes se akkora gyártó, van feljebb mindig, Rolls Royce, Bentley, Aston Martin, Bugatti, Lamborghini, Ferrari. S a krómozott csirkelábasok egyre xarabbakat gyártanak.
2023. aug. 28. 19:25
 19/38 anonim ***** válasza:
100%
A B merci egy minden csak nevében "prémium".
2023. aug. 28. 19:26
 20/38 anonim ***** válasza:
54%
Igen 14-es? Akkor hasonlítsd össze mondjuk a Kia Stingert ehhez a bóvli bé mercihez képest! Naaa? Különb mint egy xar ajdi a5-ös
2023. aug. 28. 19:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!