Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Elsősorban nők/anyák tapasztal...

Elsősorban nők/anyák tapasztalata véleménye érdekel. Biztonságos megbízható autó, gyerkőc mellé. Tételezzük fel, hogy az árától most tekintsünk el, ki mit mond? Kinek mi vált be vagy kinek mi az álom autó?

Figyelt kérdés
Egyébként nekem nagyon tetszenek a Mercedes gle coupek, range rover stb

2023. aug. 27. 19:56
1 2 3 4
 31/38 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Köszönöm azoknak akik érdemi választ adtak a kérdésemre.

Annak akik kiforgatták amit írtam, sajnálom, de remélem kiélték magukat.

Jelenleg egy gyerkőc édesanyja vagyok és Volvonk van, nagyon szeretem, de lassacskán csere érett.

A másik ok, hogy szeretnénk kistesót és a mostani kisautó (amit nagyon szeretek) már nem biztos, hogy hosszú távon ki tudna úgy szolgálni, ahogy szeretnénk.

2023. aug. 30. 20:42
 32/38 A kérdező kommentje:
A nagyobb autó méret miatt néztem ezeket, jobban még nem jártam utána a témának (pl mekkora a csomagtartó stb,) csak az utcán láttam olyan autókat amik nagyobb méretűek voltak és innen jött a gondolat + abból amit fentebb írtam hogy bővíteni szeretnénk kis családunkat
2023. aug. 30. 20:44
 33/38 anonim ***** válasza:
C30-ad van jelenleg?
2023. aug. 30. 21:51
 34/38 A kérdező kommentje:

Nem, V40 miért ?

Amúgy volt az, szerettem kis csajos autó

2023. aug. 30. 23:34
 35/38 anonim ***** válasza:
100%
Iskolába hordani 2 gyereket nem elég a V40?
2023. aug. 31. 07:05
 36/38 anonim ***** válasza:
Azért kérdeztem hogy C30-ról van-e szó, mert egyrészt azok már 12-15 évesek javarészt, talán korukból, de inkább a méretükből adódóan lehetnek valóban csereérettek. Egy V40-et lecserélni bármire nem hiszem hogy racionális döntés az esetedben. Esetleg akkor ha átment pénznyelőbe, de nem olyan szarok azok, nem jellemző. Szinte bármit veszel helyette, legalább olyan pénznyelő lesz. És nem is az áráról beszélek, hanem az üzemeltetésről. Most van egy V40-ed, ennek a 2-3x piaci értékét belelocsolni egy drágább autó vételárába, majd 5 év alatt még 1x az üzemeltetésébe talán még akkor sem racionális ha van pénz.
2023. aug. 31. 07:34
 37/38 anonim ***** válasza:
100%

#2 vagyok, a V40 nagyon tetszett nekem amikor autót választottunk, de miután élőben is láttam rájöttem hogy kicsike 2 gyerekhez, főleg a csomagtartója, teljesen megértem hogy nagyobbat szeretnél, abszolút racionális döntés. Elég ha beraksz a csomiba egy babakocsit, még egy kicsi sport hagyján, mondjuk amellé sem sok minden fér be, de egy nagy újszülött babakocsi mellé kb semmi, sőt örülhetsz ha bepaszírozod és akkor ott van még egy gyerek meg az ő dolgai. Én nem vagyok nagy autó mániás, sokszor nem is értem hogy nem férnek el az emberek, nem pakolok őrült módjára még egy nyaralásra sem, de a V40-et még én is kicsinek ítéltem, nehéz szívvel engedtem el egyébként, a mai napig szomorú leszek ha látok egyet.

Annyi hogy elég régóta vagyok benne a Volvos csoportba és nehezen eladható a V40 azt vettem észre (kivéve talán a Raw Copper Metallic szín 🤎), úgyhogy időben hirdessétek meg ha meghoztátok a döntést. :)

2023. aug. 31. 21:54
 38/38 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó válaszoló, maximálisan egyetértek azzal, amit írsz.

Igazából eladni nem terveztük, mert férjem használná, neki tökéletes lenne és neki is kellene egy.

A régi C30unk is megvan, néha keresztlányom/unokahúgom használja, az meg még kisebb lenne és ahogy fentebb írtátok idősebb is.. szóval ezért is állok ott, hogy új autó után néznénk.

Egyébként férjem volt az első aki azt mondta hogy neki jó lesz a V40 és akkor a gyerekekkel nekünk nézzünk valamilyen nagyobb autót, mert nyugodtabb ha biztonságos autóba tudhat bennünket, mivel úgyis 99%ban én hozom - viszem őket majd.

2023. szept. 1. 17:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!