Milyen megbízható, biztonságos 90-es évekbeli autót ajánlotok?
Figyelt kérdés
2 millió forintig bezárólag, lehetőleg sedan kivitel. Nekem az E39 BMW jutott eszembe, a facelift előtti változat.2023. febr. 9. 18:41
1/31 anonim válasza:
- Mercedes-Benz W124 E-osztály
- Audi A6 C4
- Volvo 850
- Honda Legend
2/31 anonim válasza:
Mindegyik csak addig lesz megbízható míg rendesen karban tartják.
3/31 anonim válasza:
Honda civic
Peogeot 206 306
Suzuki ,vitara ,samurai ,swift ignis
Mitsubisik is elèg jól bírják.
Mercedes 124
Nissan primera,almera
Az a règi Ford transit.
De ha rossz hanyag gazdája ,volt sajnos nincs semmi biztosítèk hogy tènyleg üzembiztos.
Rengetem autóm volt autókereskedőnek is dolgoztam mint mindenes 2008 körül onnan statisztkiáztam.
Amivel csak a szívás volt azok a vw seat opel koncepciók tisztelet a kivètelnek pl a malac orrú passát.
4/31 anonim válasza:
A biztonságos az relatív, de a megbízhatóság az teljesen reális ezekre a modellekre.
5/31 anonim válasza:
Ugye a legújabb is 23 éves. Ennyi idős korban már egyik autó se túl megbízható
6/31 A kérdező kommentje:
Nagyobb, masszívabb autót szeretnék. Ennek meg van az oka.
2023. febr. 9. 19:42
10/31 A kérdező kommentje:
Volt egy auto balesetem, ahol totálkárra tört az autóm. Ez az oka annak, hogy masszívabb, ergo biztonságosabb autót szeretnék.
Sedant szeretnék, esetleg kombit.
2023. febr. 9. 20:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!