1,5 millióért lehet értelmes SUV-ot venni, ami biztonságos és műszakilag nagyon megbízható?
Sajnos csóró vagyok így a mai masszív aduász divatterepjárók nálam kilőve (RAV4, Q5, XC60, Vitara és tsi.) viszont szükség lenne egy masszív és nagyon megbízható autóra, mert napi 100 km-t teszek meg magyar viszonylatban is rossz útszakaszokon (E573-as és mellékútjai) és muszáj kocsival járnom, mert a buszközlekedés katasztrófa.
Sajnos egy 1.2-es városi kisautóval járok, ami nagyon nehezen bírja a rossz utakat, 80-an meg nem lötyöghetek - kímélve valamelyest a futóművet ha egyáltalán ér vmit - mert sose érek be munkába és nem akarom a forgalmat feltartani (4-es amúgy is halálút a sok idegbajos miatt).
Biztonságos jelző alatt pedig azt értem, hogy a SUV-okra jellemző súly és masszivitás előny ne adj Isten, de a gyakorlatban is megmutatkozzon és ne én húzzam a rövidebbet, ha egy pár éves kis hatchback rongyol belém szemből (aki lazán megússza az 1 - 1,4 tonnájával).
Ha ebben az árkategóriában esélytelen a vágyam, akkor mennyit kell spórolnom ahhoz, hogy a fenti igényeknek már eleget tevő autót vásárolhassak legkedvezőbb áron?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!