Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Létezik hogy egy autó fenntart...

Létezik hogy egy autó fenntartása legalább 50 ezer forint havi szinten?

Figyelt kérdés
Sőt még nagyobb összeg is ahogy hallom

nov. 30. 10:06
1 2 3
 21/23 Koaxk Ábel ***** válasza:

"Egy Suzuki Swift jó eséllyel kijön havi 50 ezerből mindennel együtt, de egy német "prémium" többszöröse is lehet."

Ez biztos, hogy így van nekem a harmadik prémium autóm van az elmúlt 10 évben, és még csak méretosztályban a belépő ligát karcolgatom, bár sport modell, de akkor sem az A8-7-S ligáról beszélek, és már itt látszik, hogy sokszorosa a fenntartása egy hasonló vagy kicsivel nagyobb méretű nem prémium autónak.

Persze nyilván akkor igaz ez, ha tényleg rendben is akarod tartani.

dec. 1. 08:42
 22/23 anonim ***** válasza:

Pont ezt írtam én is mint a #20-as. Havi 13e. Nekem is nagyon max 20-30e-re jön ki havonta, a 12 éve a tulajdonomban lévő autómra, az üzemanyagot nem számítva. Ez pár százezer évente, közel sem milliók, mint ahogy egyesek híresztelik. És közel sem egy elhanyagolt, tőle minden is elspórolt, mindenből a nagyon minimált kapó, a bele is lóg tpusú roncsom van. Idén vizsgázott csont nélkül a helyi közlekedési felügyeletnél. A vizsgadíjon felül SOS-ben csak a vizsga miatt egy fillért nem kellett ráköltenem, mert év közben minden szükséges karbantartást megfelelő minőségben megkap. Gumiból sem a használtakat guberálom az árokparton. A nyári jelenleg 17"-os Goodyear, tavasszal cserélném. Michelint néztem ki. A téli 16"-os Continental, 2022-es gyártás, még bőven jó. És így is beleférek a költségvetésbe.

Mondkjuk ez is elég érdekes: "5 éve használom... ...3 olajcsere." Az olajcsere pont az egyik olyan, amin nem spórolnék. Ha csak 500 kmt mennék egy évben, akkor is lecserélném.

dec. 1. 08:49
 23/23 mindentudó99 ***** válasza:
#22 Ki így ki úgy. 10 ezrenként cserélem kb másfel év.
dec. 1. 12:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!