Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Létezik hogy egy autó fenntart...

Létezik hogy egy autó fenntartása legalább 50 ezer forint havi szinten?

Figyelt kérdés
Sőt még nagyobb összeg is ahogy hallom

ma 10:06
 1/10 anonim ***** válasza:
Persze, attól függ mennyit kell tankolnod. Aki havi 1x annak ~25ezer, aki havi 4x, annak 100ezer.
ma 10:10
 2/10 Kólauborkával ***** válasza:
+ egyéb költségeg, olaj csere, kerék, fékbetét stb…. Szerintem egy nem túl költséges autó hosszú távon havi szintent simán van 100.000, ha minden nap használod és nem sétakocsikázásra van.
ma 10:17
 3/10 anonim ***** válasza:
56%
#2 az megvan hogy nem kell se olajat, se kereket, se fékbeétet cserélni havonta?
ma 10:22
 4/10 anonim válasza:
Ha rendszeresen használva van természetesen lehetséges, hiszen az kb.70 liter üzemanyag ára, és ez mellé még jön a szervizköltség, biztosítások, gépjármű adó, műszaki vizsga költsége.
ma 10:51
 5/10 Kólauborkával ***** válasza:
Igen megvan, de csak pár dolgot írtam össze, ha minden összeírsz 4évre és leosztod úgy simán összejön szerintem…
ma 10:52
 6/10 anonim ***** válasza:

Létezik, de ezt inkább átlagolni kell. Havi szinten max az üzemanyagot lehet számolni. Éves szinten már az olaj és szűrők cseréjét, biztosítást, gépjármű adót is. Hosszabb távon már komolyabb költségek lehetnek. Vezérlés, féktárcsa és betétek, lengéscsillapító, szilentek, turbó, gumik stb. Tehát inkább 10 év összes költségét érdemes elosztani 120-szal.

Egy Suzuki Swift jó eséllyel kijön havi 50 ezerből mindennel együtt, de egy német "prémium" többszöröse is lehet.

ma 11:12
 7/10 A kérdező kommentje:
Nyilván igen úgy kérdeztem hogy évek alatt havi szintre bontva
ma 11:13
 8/10 A kérdező kommentje:

Mert eltudom képzelni van hónap amikor kevés de jöhet vmi nagyobb költség hirtelen

Viszont ha ennyire magas költség tényleg meggondolandó egy kocsi

ma 11:14
 9/10 anonim ***** válasza:
Ja, eszembe se jut lebontogatni azt a teljes felújítást, amit végigcsináltam a kocsin mielőtt visszakerült a forgalomba. amúgyis, havonta számolhatnám újra ahogy csökken :D :D
ma 11:30
 10/10 anonim ***** válasza:
Kérdező! Vegyél öreg prémiumot és nem lesz nek ilyen kétségeid. 😉
ma 12:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!