1M- 1,5M forint a keret , csodát nem várok viszont tényleg nemtudom milyen autót vegyek. Szerintetek egy régebbi híres márkát , vagy egy újabb de szerényebb márkát , esetleg tapasztalatok , fenntartási/szervízköltségek?
Nézegettem többek között :
- BMW E46 320D , 325 i (2003évj)
- MERCEDES B 180 , E200-E220akat is láttam már (2006-2007 évj)
- AUDI A4 (2005 évj)
- KIA SORRENTO , RIO , SPORTAGE
- VOLKSWAGEN GOLF , JETTA , PASSAT ,TIGUAN , TOUAREG (2006 évj kb)
- HYUNDAI TUCSON , I30 (2007 kb)
- NISSAN qashqai
- BMW E90 320D, 323I , 325i, 328i,
Régebbi híresre neked nincs pénzed.
Régebbi hírhedtre viszont van. Valószínűleg pont ezért soroltad fel az összes hírhedt vackot.
Mire használnád?
Ennyi pénzért vegyél egy Corollát, egy Civicet vagy valami hasonlót.
Ebből kb. a Golf az, ami megérné.
Listán kívül pedig Opel Astra, Toyota Corolla, Ford Focus.
Astra eszi az olajat, Corolla túlárazott, Focus rohad. Nagyon jó tippek nem mondom... Civic-et épet nem találsz, tipikus Halálos iramban hülyegyerek autó volt a maga korában, szét vannak hajtva. Golf-ot is szidják, az 1.6 nem FSI-vel lenne elfogadható, azt meg lelomházzák. Jetta szintén csak az 1.6-al érdekes, de megint csak, "lomha".
#3 a Rio és az I30 pedig pont hogy nem betegágyak, nem tudom honnan szedted... nem véletlen 1.5 millió egy jó állapotú 2007-es I30... A Rio olcsóbb, de ritka.
A másik, német trio az ténylegesen manapság nulla autók, rengeteg a tesók meg hülyegyerekek által lelakott példány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!