G Astráért 1.3 millió forint?
Figyelt kérdés
2008-as, 1.6 103 ló. Érdemes ennyit kiadni érte? Mennyire megbízható? HA jól tudom, a Classic G Astrák már kevésbé rozsdásodnak.2021. febr. 25. 22:12
1/9 A kérdező kommentje:
Napi 50 km-re kell.
2021. febr. 25. 22:14
2/9 anonim válasza:
Jó autó a G Astra, de szerintem ennyiért nagyon drága.
3/9 anonim válasza:
103 ló, melyik 1.6-os motor ez?
Ennyi pénzért kívül-belül tiptopp állapotúnak kell lennie, kevesebb mint 100.000 km futással.
Ha G Astra fanatikus vagy, akkor adnál ki ennyi pénzt érte.
4/9 anonim válasza:
Ennyiért már normális autók vannak. Szerintem felejtős.
5/9 anonim válasza:
Ha tényleg patika állapotú és extrém kevés benne a km, akkor se adnék érte ennyit. Hogy miért? Mert akkor is eljárt felette az idő, 90-es évek technikája. Ennyiért már H Astrából is bőven lehet válogatni.
6/9 D. Brasco válasza:
Ennyiert még akkor is sok lenne ha valami elvakult g astra fan lennél.....napi 50km-re meg biztosan nem ezt venném......sőt erre biztosan nem 1.3millioert neznek autot,vagy ha igen akkor nem g astrat
7/9 anonim válasza:
Ennyiért kapsz egy generációval újabb bármit a németek közül. Én nem adnék érte ennyit. (Talán egy coupe turbo vagy OPC turbo)
8/9 anonim válasza:
Én is csak az opc turbósért adnék ennyit.Ennyiért már Corsa D is van,modernebb és nem kisebb mint az G astra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!