Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha minimálisan a vonal alatt...

Ha minimálisan a vonal alatt van a fagyálló az autóban, az oké,ha töltök rá 1-2 deci ioncserelt vizet?

Figyelt kérdés

Azt sajnos nem tudom,milyen fagyálló van benne és azt olvastam,nem szabad keverni ezeket a vegyületeket. Nem rég voltam szervizben, ellenőrizték a folyadékokat is,viszont nem töltöttek rá.

Most -45fokig jó,így jól gondolom,hogy pár deci ioncserelt víztől nem lesz baja,max csökken a hatás -43 fokra?

nov. 24. 18:45
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:

10.

Micsoda? Ez kizárt. Az mitől kiegyenlítés, hogy csak belefolyni tud? A te esetedben csontszáraz kiegyenlítőtartályból jön ki a gyárból, mert abból úgyse tudna sehova menni?

nov. 24. 21:12
 12/37 anonim ***** válasza:

11

Nem tudom, de csak felül van egy vékony gumicső a kiegyenlítő tartályon. Alul semmi nincs.

nov. 24. 21:18
 13/37 anonim ***** válasza:

12.

És még vonalak is vannak rajta?

nov. 24. 21:19
 14/37 anonim ***** válasza:

13

Van rajta szintjelzés persze.

Itt egy lementett kép. Holnap csinálok az enyémről, ha érdekel.

[link]

nov. 24. 21:30
 15/37 anonim ***** válasza:

14

Ez dízelmotor, de az enyém benzines, de a tartálya az ugyanaz.

nov. 24. 21:31
 16/37 anonim ***** válasza:
100%

13.

De ez így hogy?

Ha a hűtőkörben nincs elég folyadék, hogyan jut bele a tartályból? Ez lenne az egyik fő szerepe.

A vonalak meg mit akarnak jelezni mégis? Hiszen legjobb esetben is egyre csak gyűlik benne és ha már van, csökkenni sosem fog, legalábbis a vonalak környékén. Sőt továbbmegyek, kupakot egyáltalán minek lehet lecsavarni és bármit tölteni bele, hiszen az úgyis csak ott benne marad az aljában.

nov. 24. 21:45
 17/37 anonim ***** válasza:

16

Nem értek hozzá és nekem is magyarázták már párszor, de nem fogtam fel és lehet azért mert nő vagyok. :P :D

Viszem 2 hét múlva hűtőfolyadékcserére.

Úgy tudom ha kevés a hűtőben a folyadék, akkor a hűtő fölött van egy kupak, ott kell felönteni és a kiegyenlítő tartály az csak gyűjti a vizet a hűtőből, ha abban sok van, de onnét már sosem folyik vissza a hűtőbe.

Azért mert ez koreai autó. :P

nov. 24. 21:52
 18/37 A kérdező kommentje:

Benzines golf az enyém és ilyen a tartály:

[link]

nov. 24. 22:02
 19/37 anonim ***** válasza:

18

Ennek van alul cső ami a hűtőhöz vezet?

nov. 24. 22:12
 20/37 A kérdező kommentje:
Hát gondolom van, miért ne lenne? 😅 Nem nézegettem ilyen tüzetesen,fel sem merült,hogy nincs.
nov. 24. 22:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!