Ha minimálisan a vonal alatt van a fagyálló az autóban, az oké,ha töltök rá 1-2 deci ioncserelt vizet?
Azt sajnos nem tudom,milyen fagyálló van benne és azt olvastam,nem szabad keverni ezeket a vegyületeket. Nem rég voltam szervizben, ellenőrizték a folyadékokat is,viszont nem töltöttek rá.
Most -45fokig jó,így jól gondolom,hogy pár deci ioncserelt víztől nem lesz baja,max csökken a hatás -43 fokra?
10.
Micsoda? Ez kizárt. Az mitől kiegyenlítés, hogy csak belefolyni tud? A te esetedben csontszáraz kiegyenlítőtartályból jön ki a gyárból, mert abból úgyse tudna sehova menni?
11
Nem tudom, de csak felül van egy vékony gumicső a kiegyenlítő tartályon. Alul semmi nincs.
13
Van rajta szintjelzés persze.
Itt egy lementett kép. Holnap csinálok az enyémről, ha érdekel.
14
Ez dízelmotor, de az enyém benzines, de a tartálya az ugyanaz.
13.
De ez így hogy?
Ha a hűtőkörben nincs elég folyadék, hogyan jut bele a tartályból? Ez lenne az egyik fő szerepe.
A vonalak meg mit akarnak jelezni mégis? Hiszen legjobb esetben is egyre csak gyűlik benne és ha már van, csökkenni sosem fog, legalábbis a vonalak környékén. Sőt továbbmegyek, kupakot egyáltalán minek lehet lecsavarni és bármit tölteni bele, hiszen az úgyis csak ott benne marad az aljában.
16
Nem értek hozzá és nekem is magyarázták már párszor, de nem fogtam fel és lehet azért mert nő vagyok. :P :D
Viszem 2 hét múlva hűtőfolyadékcserére.
Úgy tudom ha kevés a hűtőben a folyadék, akkor a hűtő fölött van egy kupak, ott kell felönteni és a kiegyenlítő tartály az csak gyűjti a vizet a hűtőből, ha abban sok van, de onnét már sosem folyik vissza a hűtőbe.
Azért mert ez koreai autó. :P
18
Ennek van alul cső ami a hűtőhöz vezet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!