Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha minimálisan a vonal alatt...

Ha minimálisan a vonal alatt van a fagyálló az autóban, az oké,ha töltök rá 1-2 deci ioncserelt vizet?

Figyelt kérdés

Azt sajnos nem tudom,milyen fagyálló van benne és azt olvastam,nem szabad keverni ezeket a vegyületeket. Nem rég voltam szervizben, ellenőrizték a folyadékokat is,viszont nem töltöttek rá.

Most -45fokig jó,így jól gondolom,hogy pár deci ioncserelt víztől nem lesz baja,max csökken a hatás -43 fokra?

ma 18:45
 1/9 anonim ***** válasza:
63%
Tölts rá pár dl t semmi baja nem lesz , -20 sem nagyon lesz mostanában .
ma 18:48
 2/9 anonim ***** válasza:
58%
És minek ellenőrzik a folyadékot, ha aztán nem csinálnak vele semmit?
ma 18:55
 3/9 A kérdező kommentje:
#2 azt én sem tudom. Éppen a vonalig van,az én szememet bántja. :D
ma 19:06
 4/9 anonim ***** válasza:
Mármint az alsó vonalig, ugye?
ma 19:09
 5/9 anonim ***** válasza:

Attól még jó ha az alsó vonalig van, de egy kis desztilált vizet nyugodtan tölts rá.

Na meg egy fagyálló mérő se árt az embernek ha már autója van.

ma 19:24
 6/9 anonim ***** válasza:
Igen, oké bár teljesen felesleges.
ma 19:29
 7/9 anonim ***** válasza:
Én fagyállót töltenék rá de te tudod.
ma 19:44
 8/9 A kérdező kommentje:
Az alsó vonalig van éppen. De nem tudom,pontosan milyen fagyálló van benne,így nem akarok random venni egyet és azzal rátölteni.
ma 20:18
 9/9 krwkco ***** válasza:
A desztillált víz teljesen jó az utántöltésre. Ha eddig a javasolt 50%-os hígítású volt benne (-35 fok), akkor bőven van tartalék a szokásos fagyokhoz képest. Ha nem vagy benne biztos, hogy milyen volt az állapota, akkor vegyél ki egy kicsit és teszteld a mélyhűtőben.
ma 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!