Ha minimálisan a vonal alatt van a fagyálló az autóban, az oké,ha töltök rá 1-2 deci ioncserelt vizet?
Azt sajnos nem tudom,milyen fagyálló van benne és azt olvastam,nem szabad keverni ezeket a vegyületeket. Nem rég voltam szervizben, ellenőrizték a folyadékokat is,viszont nem töltöttek rá.
Most -45fokig jó,így jól gondolom,hogy pár deci ioncserelt víztől nem lesz baja,max csökken a hatás -43 fokra?
Attól még jó ha az alsó vonalig van, de egy kis desztilált vizet nyugodtan tölts rá.
Na meg egy fagyálló mérő se árt az embernek ha már autója van.
Az sem mindegy hogy hol töltöd bele ill. hogy milyen az autód.
Nekem Hyundai i40 van és a kiegyenlítő tartályba hiába beleönteném a desztillált vizet, de nem fog keveredni, mert az nem cirkulál, mert nem olyan mint a német autók tartálya, aminek alul is van cső, ami a hűtőbe vezet.
Ennek csak felül van egy vékony gumicső, ami a hűtőből túlfolyik, ha sok van benne, de nem folyik vissza már a kiegyenlítő tartályból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!