Mennyire bírja egy V6 3.0 diesel motor ha ilyen 5-6 km távokat megyek vele városban csak egyszerre?
Figyelt kérdés
ma 16:46
1/9 anonim válasza:
Ha nincs benne részecskeszűrő és társai, akkor nem lesz vele baj. Nem szereti, de nem pusztul meg tőle.
2/9 anonim válasza:
Előtte melegítsd 2-3 percig indulás előtt...
Erre amúgy teljesen felesleges a dízel ha csak ideiglenes akkor belefér szerintem.
4/9 anonim válasza:
#3 Ez nagyon jó kérdés, végülis a címben is benne van hogy dpf ami a részecskeszűrő angol rövidítése. XD Ebben van. El fog tömődni városi használatnál és lehet folyton takarítgatni. Ne vegyél ilyet városba.
5/9 A kérdező kommentje:
ki tudom takaritani házilag?
ma 17:01
6/9 anonim válasza:
#5 Csak úgy ha mész egy nagyon hosszú távot autópályán 100km+ havonta minimum egyszer.
7/9 A kérdező kommentje:
az nem gond, havonta 2x mennék vele ilyen 150 km-es utat
ma 17:17
9/9 mindentudó99 válasza:
Lehet rég kipucolták belőle. Nekem is dízel van elméletileg van benne dpf. Gyakorlatilag hosszú távon keveset használom hallanom kellett volna már hogy regenerál. Szerintem nincs már benne de így se füstöl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!